Similan

 • Indította
  Témakör
 • #40806 Hozzászólás

  Nyefeg

  Sziasztok,

  Aki járt már a Similan szigeteken, tõlük várom a segítséget.
  3 évvel ezelõtt kimaradt, mert nem volt infónk, hogy valójában milyen szép hely.
  Phuketen lesz a szállásunk, és onnan fizetünk be egy két napos 1 éjszakás kirándulást.
  -Minden nap indul gyorshajó Similanra?
  -5.800 Baht/fõ árat találtam ha elõre fogalok a phuket-travel oldalon, éremesebb inkább Phuketen a kis irodákban foglalni?
  -Mi az elfogadható kialkudott ár.

  Köszönöm!

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #372670 Hozzászólás

  Cafat

  Undara

  Ha az interneten rákeresel, az elsõ oldalon jön le http://www.tourism.th/undara, ott vannak címek és képek is. Délegyháza ehhez képest Palatinus.

  #372669 Hozzászólás

  fkk hosszútémanév

  Cafat és Búvár

  Sziasztok!

  Ezt meglepõdve olvasom mivel úgy tudtam, hogy Thaiföldön tiltott a nudizmus, ettõl fügegtlenül ritkán, egy-két helyen elnézik.
  Undarát nem találtam meg a térképen és a neten sem találtam infót róla.
  Mivel nudisták vagyunk nagyon érdekelne, vagy más fkk part vagy komplexum is.
  Ha van pontosabb infótok megköszönném!

  #372668 Hozzászólás

  Búvár

  cafat?

  Sznorkeleztél te valaha? Undaráról sosem hallottam, de amikor mi voltunk, a hajón is mindenki pucér volt, tehát nem értem ezt a nudista paradicsom dolgot. Arrafele mindenki pucér, nem egy nagy dolog.

  #372667 Hozzászólás

  Cafat

  Kevesen tudják, de pont Similantól nem messze, Undara szigetén van az egyik legnagyobb nudista paradicsom. Amikor mi voltunk, szigorúan megtiltották, hogy Undara felé búvárkodjunk, de mondanom sem kell, hogy mindenki arra ment…

  #372666 Hozzászólás

  Sinisa

  Egy búvárkodás alkalmával jártam a Similan szigeteknél. Azt hiszem a kilences szigeten (arról láthatók mindefelé képek) ki is mehettünk a szigetre., s ott töltöttünk egy órát. Megmásztuk az egyik sziklát, körülnéztünk a szigetrõl, és az az egy óra elég is volt. Az a négy nap amit ott töltöttem a búvárkodás szempontjából nagyon szép volt, de szigettúra vagy sznorkelezés szempontjából inkább közepesnek mondanám. Azt javaslom Similanra búvárkodni menj. Gyönyörködni a szigetben és sznorkalezni a Lanta környéki szigeteket ajánlom Ko Rok Nok (különösen), Ko Kradan, Ko Muk. Üdv.

  #372665 Hozzászólás

  Zsolt

  árak

  Sok függ attól is, hány fõ utazik. Néhány fõnél lehet reális az ár, nagyobb hajóval el tudom képzelni fele ennyiért is ezt.

  #372664 Hozzászólás

  dpeti

  http://phuketinyaralas.googlepages.com

  ez nem merüléssel együtt ennyi!
  nagyon messze van a szárazföldrõl kb 1.5 óra speedboattal (ezért nem is lehet egész évben látogatni nyáron nagyon viharos a tenger) ha phuketrõl végig tengeren akkor még több és akkor reális az ár, ha elõbb minibusszal fel északra és csak onnan hajó akkor lehet valamivel olcsóbbat is találni. De mindenképp érdemes meglátogatni mert Thaiföld talán legszebb része!

  #372663 Hozzászólás

  Zsolt

  búvárkodás

  Elsõ hozzászólásban nem volt szó errõl, így természetesen anélkül értettem 2 napos hajótúrára. Azzal együtt lehet reális az ár.

  #372662 Hozzászólás

  bela

  simi

  Phangan es Similan nem egy kategoria, ezert az arakat nincs ertelme osszevetni. En voltam ott, csak ajanlani tudom. Az 5800 thb nem tunik soknak (ha a merules is benne van), ott ez az arszint van. Persze helyben lehet, hogy lesz olcsobb, de nem sokkal az tuti.

  #372661 Hozzászólás

  meba

  hj6539hu39hu39å

  nekem,a falamon a sok között,van egy kepeslap Similanrol,egy norvég ismerösöm kuldte,…buvarkodik,es viz alatti videokat csinal,zenével,nagyon jo minösegben..egy ilyen Similan diving dvdt is kaptam töle,…perfect! jo utat oda!
  a bélyeg a lapon 15 baht :)
  Phang Nga beach

  #372660 Hozzászólás

  Nyefeg

  ár

  Köszönöm Zsolt,
  Ez a hely a búvákodás paradicsoma, a kirándulás kb. 5 szigetet érint a két nap alatt, és sehol nincs kõ épület, mindenki sátorban alszik. Mikor láttam róla képeket akkor bántam, hogy 3 évvel ezelõtt nem mentünk oda. Egy pár mesélt róla hazafelé a gépen. Érdemes beütni a google-ba a Similan photos.
  Azért várom még a többiketõl az infókat.

  #372659 Hozzászólás

  Zsolt

  ár

  5800B 2 napra brutálisan soknak hangzik, hacsak nem valami all incllusive 5 csillagos szállodás buli. Helyben tuti van olcsóbb, konkrétan ezt a helyet nem ismerem. 1 napos túra Phanganra Phuketrõl 1000B körül volt (800-1200 között valahogy) helyi irodában.

12 hozzászólás megtekintése - 1-12 / 12
Hozzászólás: Similan
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.