Sítúra Franciaországban!

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Sítúra Franciaországban!

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Gabi 16 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #13671 Hozzászólás

  Niké

  2002 jan.6-11 közötti idõpontra sítúrát szervezünk Franciao.ba, a túra ára 45.000 ft, ami az utazás, a szállás és a síbérlet ktg.eit tartalmazza.
  Szállás 4 fõs apartmanokban, családok számára ideális, van konyha, fürdõszoba.
  65 km jól karbantartott pálya, magyar oktató.
  Érdeklõdni lehet:
  seahorses_bp@hotmail.com

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #149738 Hozzászólás

  Gabi

  Franciaországba nyáron

  2002. július 15-tõl július 28-ig ( 2 hét) stoppos túrát szervezünk Franciaországba ( Ausztrián , Svájcon át ) . Mi 3-an vagyunk eddig mert a többiek kezdik visszamondani ( idõ ,pénz, stb… hiányában ). Megbeszélt helyek lennének ahol mindig bevárnánk egymást. Ja és kettesével mennénk. Csak azért írom mert szerintem jó élmény az amikor egy-egy megbeszélt helyen megosztjuk egymás kalandos útját és nevetünk vagy elcsodálkozunk mik történtek a másikkal.ha gondolod gyere velünk
  címem:kismicocia@freemail.hu

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Sítúra Franciaországban!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.