Skandináv autós utazás!

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Skandináv autós utazás!

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #36953 Hozzászólás

  Wares

  Észak- Svéd, Norvégiai utazáshoz, kiránduláshoz társakat keresünk! 26-30 évesek vagyunk, jó hangulatú vidám társaság. A terv szerint kb. június 21. körül szeretnénk az Északi-fok-ra /Nordkapp/ eljutni. NINCS HIDEG! Állítólag pólóba ellehet lenni éjjel is /nem megy le a nap/! Vadkempingezés engedélyezett mindenhol! Autóval vagy mikrobusszal szándékozunk nekivágni! A túrát kb 2 hetesre tervezzük.
  Továbbá…
  (Minimum június 18.-ára de inkább pár nappal elõbb szeretnénk eljutni az északi szélesség 66°-ra. Ennél a szélességi körnél és ennél a dátumnál a nap már pont nem megy le, lemenetel helyett 1 pár óráig a horizonton marad. Ettõl északabbra ami az eredeti uticél a nap még magasabban nem megy le. :) Állítólag nagyon csodálatos megélni, mint természeti jelenség és a táj sem kutya! )

  Ha érdekel írj!
  Üdvözlettel:
  -Wares

Hozzászólás: Skandináv autós utazás!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.