Skócia júniusban

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Skócia júniusban

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #39244 Hozzászólás

  berni1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Júniusi skóciai utazáshoz, kiránduláshoz keresek útitársat, vagy csatlakoznék valaki(k)hez, aki az alábbi idõpontban kint van: 2008. június 11-22.

  Van egy laza útiterv féle, aztán h mi fér bele az még kérdéses:) de nyitott vagyok más helyekre is. Szóval: Stirling, Trossach&Loch Lomond , Fort William, Glen Coe, esetleg egy Ben Nevis mászás, Skye sziget, Loch Ness, Edinburg és a végén vissza Glasgowba. Összességében inkább a természet, kirándulás, mint a városnézés lenne túlsúlyban.
  Közlekedésben eredetileg autóbérlésre gondoltam, de csak amennyiben az útitárs bevállalja a másik oldali vezetést :), amennyiben nem, akkor busz, vonat, stopp, akármi. Szállás: youth hostelekben, törekedve a költséghatékonyságra.
  Számításaim szerint nagyjából az egész kijön 120-130eFt-ból (kaja, szállás, közlekedés, belépõk), + a repjegy átiratás. A fenti idõpontra 2 db repjegyem van lefoglalva ( Bp.- Glasgow- Bp/ Ryanair), a jegy névátiratási ktg-e 100,-EUR.

  További részleteket emailben egyeztethetnénk, gberni@freemail.hu. Ja, én bp-i, 32 éves lány vagyok.

Hozzászólás: Skócia júniusban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.