SMS-ben fizethető kolozsvári tömegközlekedés

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa SMS-ben fizethető kolozsvári tömegközlekedés

 • Ennek a témakörnek tartalma 1 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #53435 Hozzászólás

  hírszerkesztő
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szerdától SMS-ben is fizethető a viteldíj a kolozsvári tömegközlekedési járatokon.
  A telefonos fizetés lehetőségével azok az utasok élhetnek, akik a romániai Vodafone, Orange vagy Digi Mobil hálózatában működő telefonnal rendelkeznek.
  Az utazónak a 7478-as számra kell SMS -t küldenie, melybe be kell írnia annak az autóbusz-, trolibusz- vagy villamosjáratnak a számát, amellyel utazni kíván. Húsz másodperccel később a jegyvásárlást igazoló válaszüzenet érkezik a telefonra, mely 45 percre jogosítja fel az utazásra. Ellenőrzés esetén ennek az üzenetnek a felmutatása igazolja, hogy az utazó kifizette a viteldíjat. Egy utazás fél euróval és ennek az áfa-értékével (190 forint) terheli meg az utazó telefonszámláját.
  A kolozsvári tömegszállítási vállalat honlapján elérhető tájékoztatás szerint hosszabb időre, vagy több vonalra érvényes jegyek is válthatók. Ilyen esetekben más betűkódot kell beírni az SMS -üzenetbe. A valamennyi vonalra érvényes napi jegy 2,6 euró + áfába (ezer forintba) kerül.

Hozzászólás: SMS-ben fizethető kolozsvári tömegközlekedés
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.