snowboard/waveboard repulovel?

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág snowboard/waveboard repulovel?

 • Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Luis 19 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #4696 Hozzászólás

  boleny

  sziasztok, nincs vkinek otlete, hogy tudnek ilyen cuccokat magammal vinni ugy, hogy ne ket darabban lassam oket viszont? vmi trukk talan, hogy magammal vihessem az utasterbe?
  vagy ismertek csomagoloceget (a UPS eleg huzos :( ), ahol olcson megusznam?

  gracias. boleny

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #97322 Hozzászólás

  Luis

  mi lenne ha…

  Mi lenne ha biztositast kotnel ra? Ha annyira biztos vagy benne hogy tonkreteszik, koss ra nagyon nagy osszegben, es veszel belole ujat:)

  #97321 Hozzászólás

  boleny

  RE: szerintem elviszik

  a snowboard 154cm hosszu, a waveboard meg 180cm koruli, az most kapcsibol nem jut eszembe. a baj ott van, hogy ha lenne robbanasbiztos csomagolasom hozzajuk, akkor mar egybol hidegen is hagyna, hogy a csomgaterbe hajitjak be, vagy azzal ekelik ki a kerekeket. :)

  #97320 Hozzászólás

  nemesi robert

  szerintem elviszik

  csak legyen egy robbanas-biztos csomagolasod. a legtobb legitarsasag felvesz bizarr sporteszkozoket is vagy talan cargoval aznapra. mekkora boardokat cipelgetsz?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: snowboard/waveboard repulovel?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.