Sok sikert Dávid

 • Indította
  Témakör
 • #43413 Hozzászólás

  vvvwww

  bár sokan szeretnék ha belebuknál én az ellenkezõjét kívánom!

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #416406 Hozzászólás

  Purci

  6 hét

  Tóbiás…valahol egyet értek veled, ugyanakkor K.D. lehet, hogy azon kevesek közé tartozik… bár szerintem is kevés az a 6 hét. Szerintetek mennyire játszik fõ szerepet az expedícióban a teljesítménykényszer? Ergo mér csak 6 hét áll rendelkezésre? Mi van ha nem sikerül, mert mondjuk olyan az idõ, vagy egyéb külsõ körülmény miatt?

  #416405 Hozzászólás

  Tóbiás

  Nem akarok okoskodni, de

  Szerintem több idõt is szánhatott volna aklimatizálódásra a fiú. 6 hét szerintem elég kapkodás egy síkvidéki embernek. 2-3 hónap folyamatosan 4-5000 m közelében jobban megalapozta volna a vállalkozását, de erre egyébként is csak néhány kivételesen erõs szervezetû ember képes. Majd meglátjuk, hogy Dávid barátunk azon kevesek közé tartozik-e. Addig is jó sorbanállást kívánok neki!

  #416404 Hozzászólás

  gg

  meg ez is õ

  http://www.mounteverest.net/news/newspages/toddII040203.htm
  Nem véletlen, hogy K.D. inkább O nélkül próbálkozik.
  szerintem

  #416403 Hozzászólás

  szalac
  #416402 Hozzászólás

  Berthos
  #416401 Hozzászólás

  Bence

  mi van?

  Mirõl van szó? Milyen Dávid? Milyen expedició?
  Én ebbõl kimaradtam.

  #416400 Hozzászólás

  Purci

  Dávid

  Ki az aki azt szeretné, hogy belebukjon!? Szerintem minden jó érzésû hegymászó azt kívánja, hogy igenis sikerüljön a mászás! Remélem sikeres expedícióról fog Dávid beszámolni és ott ülhetek az elõadásán majd!

7 hozzászólás megtekintése - 1-7 / 7
Hozzászólás: Sok sikert Dávid
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.