Sondhi vs Thaksin – topic a thai politikarol

Kezdőlap utazas.com Fórum Távol-Kelet Ázsia Sondhi vs Thaksin – topic a thai politikarol

 • Indította
  Témakör
 • #41505 Hozzászólás

  gamaal

  van ennek ertelme, vagy mindenki utalja Thaksint :)

  csak sajnalatomat szeretnem kifejezni, amiert a tegnap (dec 9) Bangkokban Sondhi vegulis a miniszterelnok helyett a belugyminisztert szapulta. a 80ezer ember messze nem 500ezer, amire Sondhi vagyott, es gondolom nem voltak nagyon megelegedve a temavaltassal.
  a politikai kritikat meg a kiraly is tamogatja, igy szerintem csak nem volt eleg ver a pucajaban Sondhinak elojonni a farbaval. vagy valami befogta a szajat.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #384661 Hozzászólás

  Macika

  CCharlienak

  Bocs más téma:Mióta élsz ott? Mivel foglalkozol? Én ki szeretnék költözni.Írj!

  #384660 Hozzászólás

  CCharlie

  Mi ez expat forum? ;-)

  Mert szerintem akkor eleg keves embernek szol. Mondjuk en kovetem az esemenyeket, de csak azert mert itt elek, ket hete penteken ott voltam a Lumpini parkban is. Hozzateszem, hogy azert az 500 ezer ember, kicsit mas, mint Magyarorszagon, mert itt azert 60 milliohoz kell merni.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Sondhi vs Thaksin – topic a thai politikarol
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.




Hozzászólások lezárva.