SOS Hollandia!

 • Indította
  Témakör
 • #31416 Hozzászólás

  johndoe
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  HELP!nagyon kérem,vki segítsen akár csak ötlettel is(másik ügynökség,helyek ahol érdemes ráérdezni munkára,vagy bármi)!hollandiában vagyok és meló kellene sürgõsen,minden papírral rendelkezem(sofi,etc..)de az ügynökségem (Flextra)minden úton akadályozza a boldogulást,pénzben nem korrekt és a szart is kitapossa belõlem.SENKINEK NEM AJÁNLOM!!(állandóan dobál,van,hogy olyan helyre küld ahol nem is kértek embert,pénzeket visszatart,néha 100km-re foglal szállást,etc..)
  szóval most tartok ott,hogy kb 2 hét múlva hazamegyek ha semmi nem változik.igazából nagyon szeretnék maradni mert az ország,a mentalitás nagyon tetszik.ezért ha valaki tud segíteni,tényleg nagyon hálás lennék!!amit tudok nyújtani:lelkiismeretes,hatékony,önálló munkavégzés,lojalitás,folyékony angol,gyorsan alkalmazkodom és nagyon gyorsan tanulok.alapvetõen gipszkarton a profilom,de bármit megcsinálok.elsõsorban építõiparra gondoltam de bármi jöhet.csak jöjjön!elõre is hála mindenkinek aki esetleg segít!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #333397 Hozzászólás

  sos hollandia

  Szia láttam a neten csirkepakolás,kecskefarm,ha érdekel,jövö héten megyek holandba,találkozhatunk üdv janos

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: SOS Hollandia!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.