SOS: utasbiztosítás, jogosítvány

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka SOS: utasbiztosítás, jogosítvány

 • Indította
  Témakör
 • #31931 Hozzászólás

  Ria

  Helló Mindenkinek, kérlek segítsetek. USA-ba készülök hosszabb távra, ugyan egészséges vagyok de már nem vagyok egy hamvas ifjú ezért szeretnék utasbiztosítást kötni. Kinek van tapasztalata, ha pl. 6 hónapig vagy tovább van kint az ember melyik az olcsó és megbízható cég. Ha most egy hónapra kötöm meg, hogy lehet odakint hosszabbítani. Biztos van köztetek aki ha akarta ha nem már használta is a biztosítást, pl. történt vele valami baleset vagy egyéb betegség. Tehát ha kötök biztosítást és történik velem valami az orvos ne úgy nézzen a kártyámra mint amit még soha nem látott olyant.
  Jogsi, azt olvastam valahol, már nem tudom hol, hogy USA-ba két hét alatt lehet jogsít szerezni. Nekem egyáltalán nincs. Mi a Ti tapasztalatotok valoban így van, hol kell intézni, mibe kerül stb.. NY-ba megyek. Hol lehet a fehér kártya nyomtatványát levenni az internettrõl?
  Elõre is köszönöm a segítségeteket.
  Ria

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #336091 Hozzászólás

  Ria

  Jótanácsnak

  Köszi a jótanácsot lehet, hogy igazad van, sõt biztos. Viszont ha családhoz megyek többen elvárják, hogy legyen biztosításom. Az nem érdekli, hogy mi van mögötte, csak ha valami történik ne neki kelljen fizetni.
  Amúgy ez csak egy hónapig érvényes, aztán hosszabítani kellene. Maximum nem hosszabbítom.
  Jogsíról, fehér kártyáról tudsz valamit?
  Köszi
  Ria

  #336090 Hozzászólás

  Jotanacs

  ne koss biztositast!

  A biztositast itt amerikaban magyarul mondva megbaszhatod mert szinte sehol sem fogjak elfogadni ezert mond is le azonnal.Ha veletlenul tortenik veled valami baleset akkoe a para mediket kell hivni es van ingyenes korhaz.
  Sokszor az allampolgaroknak ami van nagyon draga biztositasuk azzal sem mennek semmire es amellett is nagyon sokba kerulnek az orvosi ellatasok.Szoval azt javaslom,hogy ne koss biztositast mert az csak arra lessz jo hogy ha meghalsz akkor ingyen hazaszallitanak.Ennel tobbet nem hiszem hogy tudnal vele kezdeni.En 2 eve vagyok itt es az elsot en is otthon kotottem meg de egybol le is mondtam.
  De azert jarj utana a dolgoknak.

  #336089 Hozzászólás

  ria

  mindenkinek

  A biztosítás már megvan , jogsi és fehérkártya nyomtatvány változatlanul kéne.
  Légyszí irjon már valaki! VALAKI!!!!!
  Ria

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: SOS: utasbiztosítás, jogosítvány
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.