Sousse-ban bérelt apartmanba társat keresek

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Sousse-ban bérelt apartmanba társat keresek

 • Indította
  Témakör
 • #2436 Hozzászólás

  Sarah

  Hello! Nem titok, nekem is tunéziai a barátom de ettõl függetlenül két három hónapra ki szeretnék menni Sousseba, ott szeretnék lakni egy apartmanban. Pont azért hogy megnézzem vajon 2 hónap múlva is olyan varázsa van-e az országnak mint amit egy hét alatt tapasztalunk. De nem szeretnék egyedül lenni, jó lenne egy társ. Külön szobát szeretnék természetesen. Valahogy úgy érzem jobb lenne ha lenne mellettem egy magyar és nemcsak úgy egyedül lennék a sok arab között. De még nincs meg az apartman, ez csak terv. Sorstársak jelentkezzetek!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 114
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #70323 Hozzászólás

  Annamária Kurbucz
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  segitség

  Sziasztok lányok!szeretnék ki költözni tunisiába sousse-ba!szeretnék kint valami munkát!itthonrol keresgetek de semit nem találtam még eddig!érdekelne idegenvezetõi munka vagy bármi más is!!kérlek ha tudtok segitsetek!!köszönöm szépen!

  #70322 Hozzászólás

  vállalkozó

  Innen senki nem jelentkezett, pedig bánhatjátok lányok

  Megtartottuk az elsõ arabimitátoros Húsvét hétfõt! Nagy sikere volt, nekem is a zsebeben maradt pár garas. Ez induló vállalkozásnál ritkaság.
  Egy gólyát felöltöztettünk marabunak, igaz, a döghúst nem akarta megenni, meg jöttek az állatvédõk is, de ennek ellenére felhõtlen tunéziai hangulatot sikerült varázsolni a lányoknak.
  Magyarország legnépszerûbb arabimitátora, Lakatos Hasszán Rodrigó nyitotta meg hajnalban az ünneplést, aki kicsit akcentussal beszélve elmondta a locsolóverset:
  “Náolám ván egy köalnisuveg, météreset spriccel,
  Mivél ilyen rákoncáotlan élzártáóm egy sliccel.”
  Ez a vers olyan jó hangulatot csinált már rögtön az elején, hogy a lányok elkezdték kórusban kántálni, hogy:
  “Lakatos Hasszán csak az én barátom, nem is tudom elképzelni róla, hogy másé is.”
  Ilyen megnyitó után elképzelhetitek, hogy utána mekkora buli volt…
  A nagy sikerre való tekintettel jövõ hétfõn Póthúsvéthétfõt tartunk, jelentkezni ide a fórumba lehet.

  #70321 Hozzászólás

  Timi

  angi

  Ezt tulajdonképpen kinek címezted?HA nem vágtad le hogy itt egyvalaki beszélget mostanában magával akkor lehet te vagy inkább idióta tápos nem?:)))))))))))))))))))))))))))

  #70320 Hozzászólás

  angi

  nemtudom

  hogy itt van normalis ember koztetek? sok idota tapos :))))))))))))))))))))))))))

  #70319 Hozzászólás

  Kourtaki

  Szasza

  én vagyok Szasza meg Kourtaki is, mit hülyéskedsz?????? Ne használd a nevem te szégyentelen!!!!!
  Ezt mind én csinálom! Ezt mind én csinálom! Ezt mind én csinálom! Ezt mind én csinálom! Ezt mind én csinálom! Ezt mind én csinálom! Ezt mind én csinálom! Ezt mind én csinálom! Ezt mind én csinálom! Ezt mind én csinálom! Ezt mind én csinálom!

  #70318 Hozzászólás

  jézusom

  uramatyám

  itt valaki nagyon ráér…

  #70317 Hozzászólás

  Szasza

  Most legalább ti is látjátok!

  Ez KOURTAKI!!! Ezt mind Ö csinálja!

  #70316 Hozzászólás

  Kourtaki

  Szasza

  Szasza, ezek teljesen hülyét csinálnak belõled, ezt ne tûrd el, védd meg magad!!!!!!!!

  #70315 Hozzászólás

  Szasza

  mindenki

  Valaki Szasza néven irogat, hogy összezavarjon benneteket. Ne válaszoljatok neki, mert mindenkit rászed!

  #70314 Hozzászólás

  Szasza

  Szasza

  ÉBREDJETEK MÁR FEL MINDANNYIAN!!!ÉBREDJETEK MÁR FEL MINDANNYIAN!!!ÉBREDJETEK MÁR FEL MINDANNYIAN!!!ÉBREDJETEK MÁR FEL MINDANNYIAN!!!ÉBREDJETEK MÁR FEL MINDANNYIAN!!!vÉBREDJETEK MÁR FEL MINDANNYIAN!!!ÉBREDJETEK MÁR FEL MINDANNYIAN!!!ÉBREDJETEK MÁR FEL MINDANNYIAN!!!
  MINDENKI EN VAGYOK!!!!! MINDENKI EN VAGYOK!!!!! MINDENKI EN VAGYOK!!!!! MINDENKI EN VAGYOK!!!!! MINDENKI EN VAGYOK!!!!! MINDENKI EN VAGYOK!!!!! MINDENKI EN VAGYOK!!!!! MINDENKI EN VAGYOK!!!!! MINDENKI EN VAGYOK!!!!! MINDENKI EN VAGYOK!!!!! MINDENKI EN VAGYOK!!!!! MINDENKI EN VAGYOK!!!!! MINDENKI EN VAGYOK!!!!!

  #70313 Hozzászólás

  Szasza

  mindenki

  ÉBREDJETEK MÁR FEL MINDANNYIAN!!! Szasza = én….én irogatok mindenféle néven a fórumba! Vigyázzatok, mert mindenkit rászedek! én vagyok az arabimitátor is! én nem vagyok igazi! Nagyon vigyázzatok velem!!! Ja és Barbi, Kurtaki és a moderátor is én vagyok! Sõt csak én irok erre a fórumra! MINDENKI EN VAGYOK!!!!! Ne döljetek be nekem!

  #70312 Hozzászólás

  húú

  szasza

  Húúúúúú szasza tényleg de össze lettünk zavarva!:O
  Te ostoba kölyök szerinted igazából érdekel itt embereket egymás sorsa te béna??Ne röhögtess már.:)))
  Azt nem itt beszéljük meg kiscsikó kezdõ vagy még mindig hiába lógsz itt csak szegény anyádat sajnálom ..Szedd a gyógyszert rendesen !

  #70311 Hozzászólás

  Szasza

  VIGYÁZZATOK!

  aha és vigyázat is KOURTAKI. Mindenféle néven irogat, hogy összezavarjon benneteket. Ne válaszoljatok neki, mert mindenkit rászed!

  #70310 Hozzászólás

  vigyázat

  Szasza

  ÉBREDJETEK MÁR FEL MINDANNYIAN!!! Szasza = Szasza = Szasza = Szasza = Szasza = Szasza….ö irogat mindenféle néven a fórumba! Vigyázzatok, mert mindenkit rászed! Ö az arabimitátor is! Ö nem igazi! Nagyon vigyázzatok vele!!! Ja és ö Barbi is! Ne döljetek be neki!

  #70309 Hozzászólás

  aha

  Szasza

  jaj, most lebuktam :-))))

  #70308 Hozzászólás

  Szasza

  aha = KOURTAKI

  aha = KOURTAKI = Sanyika = Barbi = McDouglacq Vigyázzatok vele! EZ EGY ÉS UGYANAZ AZ ILLETÖ!!! Ne döljetek be neki, mert mindenkit rászed!

  #70307 Hozzászólás

  aha

  Szasza

  ezen kicsit azert megsertodtem, hogy lekurtakiztal engem is….Szasza, az a baj, hogy szerintem valami pici gond van az agyadban, es ezert porogsz itt ennyire. Barcsak ferjhez mennel vegre a ghanai baratodhoz, az majd jol helyretenne….:-)))) Mindenesetre az a baj, hogy faraszto vagy, az elso kurtakis dolog meg vicces volt meg otletes, de azota csak lefele megy a szinvonalad. Legyszi talalj ki valami ujat, hadd nevessunk!!! :-)))))

  #70306 Hozzászólás

  nyugi

  szasza és álnevei

  Jól van már ne pergesd túl magad ennyire:))))))))))))Olvass néha mást is

  #70305 Hozzászólás

  Szasza

  Ez mind Ö!!!

  McDouglacq is ugyanaz. Ezeket mind ö irogatja! KOURTAKI!

  #70304 Hozzászólás

  en

  szasza

  de aztan nagy idegbeteg lehetsz:))))))))

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 114
Hozzászólás: Sousse-ban bérelt apartmanba társat keresek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.