Sousse-Disco La Grotte és Marhaba Disco

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Sousse-Disco La Grotte és Marhaba Disco

 • Indította
  Témakör
 • #2954 Hozzászólás

  Katousa

  Sziasztok! Immár 6. éve járok Sousseba. Rengeteg az ismerõs és barát. Általában a fent emlitett 2 discoba járok /bár a Marhaba sokat van zárva/. Van a djerbásoknak is külön lapjuk és õk csak egy szállodával foglalkoznak /vagyis animátorokkal/, miért ne dumcsizhatnánk mi is a közös ismerõsökrõl, ami nem könnyû,mert általában csak keresztneveket tudunk és a haj- és szemszin ugye nem lesz egy támpont. De megoldjuk, ha akarjuk. Van egy csomó képem is és lesz is, mert most megyek ki 6 hétre. Várom a hozzászólásokat és remélem, hogy az arabokat utáló személyek nem fognak minket zavarni.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 26
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #76787 Hozzászólás

  katousa
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sziszi

  angolul tudok egy kicsit, ami elég kint, ráadásul sokat segitenek, ha nem értek valamit elmondják máshogy. Arabul egy-két szót csak, de többet értek, mint õk szeretnék. 450 TD az appartmanunk 2 háló szalonnal. Nagyon jó helyen van,Khezama fõutcájából nyilik az utca. Sajnos már öreglány vagyok, de teljesen infantilis és vagány. Nagy pofám van és ezt imádják a fiúk. Most mennem kell csajok, ha hazajöttem mesélek.

  #76786 Hozzászólás

  Babayaga

  Liza

  Szia, te vagy az, aki írtál az Abdul nevû kis kedveskének, aki magyar lányokkal akar barátkozni?

  #76785 Hozzászólás

  sziszi

  katousa

  Te milyen nyelven beszélsz? Mennyiért bérelsz appartmant és hol? Fiatal vagy idõsebb korosztály vagy?

  #76784 Hozzászólás

  katousa
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sziszi

  Nem dolgozom kint, itthon dolgozom és rögtön rohanok ki, ha összejön a pénz. Nagyon szerényre veszem kint a dolgokat, próbálok minél kevesebbet költeni. Tök jó lenne ott dolgozni, de erre nincs sok lehetõség. Utazási irodánál telepitett idegenvezetõként vagy ha még fiatal vagy animátorként. Persze ezekhez kellene beszélni angolul és franciául. Más lehetõségrõl nem tudok.

  #76783 Hozzászólás

  sziszi

  katousa

  Szia Katousa!

  Te kint dolgozol? Vagy mibõl élsz kint? Ha megkérdezhetem én is szeretnék ki menni hosszabb idõre. Mit lehetne ott kint dolgozni?

  #76782 Hozzászólás

  katousa
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  sziasztok

  május-juniusban voltam kint 6 hétig és most megyek ki 4 hétre szerdán. Appartmanban fogok lakni a barátnõmmel. A szálloda nagyon drága lenne ilyen hosszú idõre. Liza mi szinte egyidõben leszünk kint, összefuthatnánk valahol, ha gondolod. Ma éjjelig még gépközelben leszek, de utána már utazásig nem. Van kinti számom, de nem szeretném közszemlére tenni.

  #76781 Hozzászólás

  Timcsi

  Katousa

  Szia! most jöttél haza sousse-ból?? milyen volt és melyik szállodában voltál?? én most voltam pont a Bora Bora nyitóbuliján. Háááát elég nagy a felhajtás ott : színpadon táncosok, hastáncosok és más elõadó mûvészek.. a zene nekem nem tetszik. Afrika egyik legnagyobb discojának tartják, de szerintem nem az. szinte lehetetlenség volt oda bejutni.. ott tolakodtunk a barátommal mire fél óra mulva bejutottunk. Nagyon durva volt.Meg kb 10-15 percig sétálsz befelé mire eléred a disco részét. eléggé sok a biztonsági õr.Primadonnaról én is sok jót hallottam.egyszer talán majd oda is elnézek:)Köszi remélem szerencsés leszek a mostani barátommal, én is elég sok pasiban csalódtam már kint, de remélem most nem kell. Amúgy vannak megbízható pasik is csak keresni kell és nem egy animátorral kell összejönni;)Marhaba discot én is szerettem, de nagyon sok libiait engedtek be oda, akik nem voltak túl udvariasak…Mikor mész megint ki?? puszi

  #76780 Hozzászólás

  liza

  katousa

  Szia Katousa!

  Megjöttél mesélj mindenre kíváncsi vagyok mik történtek veled oda kint. Én 11. én megyek egy hónapra.

  #76779 Hozzászólás

  katousa1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Timcsi

  Szia nem ismerem a barátaidat, legalábbis névrõl nem, de látni biztos láttam õket. Sajnos a La Grotte már nem jó, alig engedik be az arabokat, csak orosz csajok vannak. A Marhaba is rossz, nem tesz neki jót, hogy állandóan be van zárva. Legutóbb kicsit körül néztem máshol is. A Bonapartét és a Livinget /volt Samara/ azért nem szeretem, mert a gazdag majom arabok járnak oda, ráadásul a Livinges securityk iszonyú verekedõsek, még sokkolójuk is van és én nem szeretem nézni, ahogy verik a pasikat. A Living melletti Bananas romantikus, de nagyon kicsi, igy megmozdulni sem lehet néha, de jó a zene. A BoraBorában még nem voltam, megoszlanak a vélemények, az is gazdag hely. A Maracana /mostani neve Arena/ elég jó, oda fogok járni most ha kimegyek. Rengeteg a security, ha olyan a kedvük, nem engedik be veled az arab barátodat. Sokan a Port El Kantaoui discokra esküsznek, fõleg a Primadonnát dicsérik, még nem voltam. Hammametbe meg nem járok, és Sousse-ra esküszöm, itt vannak a barátaim, itt majdnem mindenkit ismerek a 6 év alatt. Voltam kirándulni juniusban Hammametban, nekem az egy kicsit uncsinak tûnik Sousse után. Monastirról ne is beszéljünk. Timcsi a barátodhoz meg sok sikert, remélem te ügyesebb vagy mint én, mert én szinte vonzom a nõcsábászokat. Mostanra már kiismertem õket, már én is csak játszom velük, mint õk a csajokkal.

  #76778 Hozzászólás

  disco

  hammamet

  sziasztok!hammemeti discoban nem voltatok még?ismeri valaki a British Bar nevû discot?na az sem rossz hely…elhihetitek!tele van arab fiúkkal…ajánlom figyelmetekbe!

  #76777 Hozzászólás

  Timcsi

  Sousse

  Ahogy olvastam eddig csak szálloda discokról volt szó, pedig szerintem nagyon jók a kinti discok is:) én speciel imádom a Bananast, de Bonapart se rossz:) imádom Sousset több alkalommal is voltam kint, és most jelenleg van egy barátom is odakint. Azon kívûl nekem is vannak ismerõseim kint. Katousa ismered: Zagaloo(Amine), Sadok, Rami, Dragon(Amine), Moris, Bechir nevû embereket. Soussiak és sokat lógnak a Marhaba szálloda körül:)

  #76776 Hozzászólás

  Katousa

  liza

  sikerült ismerõs által egy nagyon kedvezõ árú lakást találnunk, 2 háló nappalival sousse-ban, közel a Gelato fagyiházhoz,ex Bora-bora disconál, ha igy jobban képben vagy. szóval 800 TD 7 hétre. idõsebb vagyok nálad,de teljesen infantilis.

  #76775 Hozzászólás

  szaszi

  Anonymus

  Repülö megy rengeteg Tunéziába! Csak a legtöbb Tunisba. Hát gratulálok neked kedves Anonymus!;) Rázzad csak tangában a … az asztalon, undoritó! Na, és pont az ilyenek miatt vannak a normális,jól szituált lányok is le riherongyozva ott kinn, meg itthon is. Mert az ilyen “szép” életü nõk, eléntézik nekünk. Hálás köszönet.. Mivel is vágna fel egy magyar lány kinn külföldön, esetleg azzal, hogy kedves, odaadó,megértõ,van esze,szeretetre méltó??? Ugyan már:)… Be az elsõ dizsibe, szoknya le, akár bugyi is le, azt kezdödjön a buli.

  #76774 Hozzászólás

  liza

  katousa

  Szia!

  Mennyiért béreltek lakást? Soussban béreltek? Akkor csak annyit írj a korodról, hogy fiatalabb vagy idõsebb korosztály vagy. 9 hónapja vagyunk együtt.

  #76773 Hozzászólás

  Katousa

  liza

  Nekem nincs tuti barátom, mert én már úgy átlátok rajtuk, hogy nem fárasztom magam azzal, hogy egy miatt rágódjak, hogy mit csinál, amikor nem vagyok vele. Játszom velük, ugy ahogy õk teszik a csajokkal. A barátnõmmel bérelünk lakást, nyáron és ilyen hosszú idõre igy kifizetõdõ csak és így szabadon jön hozzánk aki akar. Az életkoromat nem irnám meg õszintén, hazudni meg nem akarok. A hotel discokkal az a baj, hogy túl steril, nem engedik be az arabokat, csak a csókosokat. Én szeretek elvegyülni köztük, magyarokkal itthoz is tudok szórakozni. A Maracana jó lett most a fehér cuccokkal. A barátoddal mióta vagytok együtt és hol dolgozik? Vasárnap délután leszek gépközelben, akkor még tudok irni, ha akarod. Sajnos nekem nincs gépem.

  #76772 Hozzászólás

  liza

  katousa

  Szia!

  Nekem kinti a barátom én is megyek majd ki június elején egy hónapra. Neked van kint barátod? Bérelsz lakást vagy hol fogsz lakni? Hány éves vagy? Én 25 Sokat járok ki. Discoba csak néha. Általában hotel discoba járunk. Meg néha a Maracana ba.

  #76771 Hozzászólás

  Katousa

  liza

  Szia, na végre valakit érdekelnek a sousse-i fiúk is, nem csak a djerbaiak. Szoktál te is kijárni? Esetleg jársz a discoba is? Szóval sokat tudok róluk és ez a sok szinte mind rossz. Kihasználnak minket rendesen, de végül is mi vagyunk a hülyék, mert hagyjuk. Viszont úgy udvarolni, szépeket mondani, mint õk, nem tud senki. Persze annak amit mondanak a negyede sem igaz, de el tudják veled hitetni, hogy tökéletes vagy és csak te létezel. Nem tudom pontosan mi érdekel, ismersz valakit kint? Rengeteg a haverom kint, de csak keresztneveket tudok és hogy honnan jöttek sousse-ba, meg talán be lehet õket azonosítani hol szórakoznak, hol kávéznak, kik a barátaik. Képrõl meg aztán pláne. Szóval kérdezz, ha van konkrét kérdésed. 8-án elutazom hozzájuk 6 hétre. Ma estig vagy vasárnap este tudok neked válaszolni, utána mikor hazajöttem.

  #76770 Hozzászólás

  liza

  katousa

  Szia Katousa!

  Mit tudsz a helyi szép fiúkról?

  #76769 Hozzászólás

  Katousa

  ???

  Hali lányok, hát nem tudok senkivel sem pletyizni a sousse-i fiúkról?

  #76768 Hozzászólás

  Anonymus

  komp

  http://www.viamare.com – komp Tunéziába Szicíliából. Majdnem minden nap megy, oda-vissza 80-90 euró. Szicíliáig már fapadost sem olyan nehéz találni. Ha jöttök, megnézhetitek, amikor az asztalon táncolok tangában:)

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 26
Hozzászólás: Sousse-Disco La Grotte és Marhaba Disco
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.