Spanyol körút

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Spanyol körút

 • Indította
  Témakör
 • #38793 Hozzászólás

  Kata101
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Utaitársa(ka)t keresek aug-i v. szeptemberi spanyol körutra. Szervezett út, Gibraltár érintésével, meg persze a nagyobb városokkal. Ja és persze busszal vagy fapadossal. Írjatok, én egy 25 éves lány vagyok, ár kb 200.000 Ft körül.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #364312 Hozzászólás

  spanyol körút

  T. Katalin!

  Mi /egy ötvenes pár / októberbe 6-27ig 3 hét fapadossal megyünk körútra. Malagába érkezünk, Giblaltár, Granada, Ronda, La Manga/1 hét/ Ibiza. Majorka, Barcelona / Monserát /Barcelonából vissza fapadossal. A reülõjegyünk már meg van.Ha érdekel emailion bõvebben beszélhetünk róla.

  #364311 Hozzászólás

  lakóautó

  Spanyolországba megyek júniustól augusztus végéig,v.szept.elejéig a Kék –Elefánttal:lakóautóval. („Õ”egy saját átalakítású /Mercedes-Daimlerbebz , csõrös,veterán/volt tûzoltóautó.)Kilenc személyes. Összkomfortos.Négykerékmehajtású,csörlõvel az elején.Tuti „kis” járgány.
  Persze nem egyedül megyek. Három lányommal , nyolc ,tizenkettõ,tizennégy évesek.
  Csinos ,értelmes lányt kersek ,aki velünk jönne. – Nem bébicsõszt! Arra nincs szükségünk.(Mindenki önálló,önellátó,értelmes,okos , világcsavargóhoz méltóan.)
  Kaland kaland hátán…
  Nem lesz unalmas a túra!

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Spanyol körút
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.