Spanyol vizek

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Spanyol vizek

 • Indította
  Témakör
 • #9484 Hozzászólás

  jakapapa
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Hello… tud vki egyaltalan egy helyet portugaliaban ahol nem hideg a viz es lehet strandolni? minden info hideg vizekrol beszel :( kszi

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #126498 Hozzászólás

  Algarve

  Találtam képeket a helyrõl :

  http://algarve.lap.hu/ – Turizmus –
  Üdülés Algarve-ban és a felsõ kép. Na itt, ill. ehhez hasonló helyen fagytam bele a vízbe júliusban (ilyen szép napsütésben, semmi hullám, kristálytiszta víz, 11-12 óra körül).
  Ugyanitt : – Képek – Algarve photos – General Algarve photos – Beach – na és itt is hideg a víz, nincs hullám, stb.
  Nem szeretem az utazas.com-ot, mert saját képet nem lehet beszúrni, ezért is jobb pl. az index utazási fóruma, nem beszélve a púmanó/xman elmebetegekrõl.

  #126497 Hozzászólás

  Zizu

  Algarve

  Feltételezem, hogy nem öncélúan kötözködsz és nem is januárban fürödtél ott. Az egyes strandok eltérõek lehetnek, pl a part tagoltsága, a szélvédettség miatt. Egy szélvédett öbölben melegebb a víz, mint egy erõs hullámzásnak kitett nyílt partszakaszon.

  #126496 Hozzászólás

  Algarve

  Igen itt a leghidegebb a víz !

  Algarve szép részein ( amit a prospektusok is mutogatnak, szép sziklák, stb. )ott a leghidegebb a víz ! Az óceán fel Portóig már nem volt olyan hideg, csak meduzás, gazos, felkavart a hullámok miatt és erõs szél :))))

  #126495 Hozzászólás

  Zizu

  Az Algarve

  tengerpartja a legjobb ebbõl a szempontból is, ami Portugália déli tengerpartját jelenti. Lisszabonból vonattal is, busszal is könnyen megközelíthetõ.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Spanyol vizek
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.