Spanyolország

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Spanyolország

 • Indította
  Témakör
 • #53452 Hozzászólás

  Sziasztok! Eldöntöttem hogy útnak indulok. A cél Spanyolország, hogy pontosan hova, azt még nem tudom, amerre majd a szél fúj. Mindenképpen szeretnék ott élni egy ideig. Ehhez keresek útitársat és/vagy leendő albérlőtársat, olyan ember személyében, aki szintén Spanyolország szerelmese, és szeretne ott élni egy darabig. 28 éves vagyok, hozzám hasonló, 30 körüli ember(ek) jelentkezését várom. Ezenkívül szívesen veszek minden jó tanácsot és javaslatot ezzel kapcsolatban.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #457554 Hozzászólás

  Laurent

  Üdv mindenkinek. Én is mennék, de hasonlóan Yasmin-hoz, én sem tudom, hova. Kanári szigetekre gondoltam, de nincs képesítésem turizmusban és spanyolul sem beszélek. Angol jönne számításba.

  #457525 Hozzászólás

  Re: Spanyolország

  Már egy ideje nem voltam fent az oldalon…még mindig érdekel a dolog, István? Te miért szeretnél Spanyolországba menni?

  #457454 Hozzászólás

  István

  Szia!
  Szivesen mennék!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Spanyolország
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.