Spanyolországi árakról

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Spanyolországi árakról

 • Indította
  Témakör
 • #12334 Hozzászólás

  malacka

  Spanyolországi árakról szeretnék érdeklõdni. Szeptemberben szándékozom kimenni, és fontos lenne tudnom, hogy mi mennyibe kerül. Mindennek érdekel az ára! Az élelemtõl kezdve a ruházatig, cigi is, stb…
  Köszönöm elõre is!
  Tényleg fontos lenne!

19 hozzászólás megtekintése - 1-19 / 19
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #144066 Hozzászólás

  sanyi

  segitsetek

  ki tudna olcso busz járatot ajánlani Pestrõl vagy ki vinne le .Costa de sol-ra szeretnék eljutni es Ibizára.06702969344

  #144065 Hozzászólás

  Zsefe

  Donana

  Szia Pipike!

  Koszonom.
  Megnéztem a térképen Cádiz és Conil de la frontera utvonalat.

  A Donana Nemzeti Parkban voltatok?

  Zsefe

  #144064 Hozzászólás

  Kati

  Cigi árak

  Azóta már 2.65 euro a Lucky vlamivel olcsóbb. Viszont Andorrában megéri bevásárolni cigibõl.

  #144063 Hozzászólás

  macska

  Elpadrino

  Szia!
  Szeretnék tõled tanácsot kérni Andalúziával kapcsolatban. 1 hónapra készülök kimenni és sok minden érdekelne. Ha van rá mód elküldenéd az e-mail cimedet az én cimemre és fel tenném a kérdéseimet.
  Köszönöm

  #144062 Hozzászólás

  Pipike

  Zsefe

  Flamingókat Cádiz és Conil de la frontera között láttunk, apálykor. Ha arra jársz, mindenképpen menj el Conilba, baromi jó hely.Igazán nem lehet ott semmi különöset csinálni,de nagyon szép! Fõleg a naplemente…SZóval egy fárasztó körút után baromi jó ott megpihenni.

  #144061 Hozzászólás

  kata

  Sziasztok! Szallastippeket tudtok adni?

  Hogyan erdemes itthonrol szobat keresni? Van vmelyikotoknek ebben tapasztalata? En egy evre tervezem a kimenetelt (diakkent). A madridi arakra es lehetosegekre lennek kivancsi. Koszonom.

  #144060 Hozzászólás

  elpadrino

  Csak nagyjából

  emlékszem, de a legolcsóbb 1.50 euro volt, ami egy teljesen ismeretlen, viszont nagyon rossz helyi cigi volt. Az ismertebbek közül a Pall Mall 1.80, az LM szintén, a Lucky Strike 2.10, a Marlboro 2.20 euro. Viszont a szivarok olcsóbbak mint nálunk… üdv.

  #144059 Hozzászólás

  Tamas

  Cigaretta arak.

  Sziasztok ! Tudjatok talan a cigaretta arakat is ? Köszi !

  #144058 Hozzászólás

  elpadrino

  Malackának, Tomának

  Kedves M. sajnos a diákkedvezményekrõl nem tudok semmit, mert jó 10 évvel túl vagyok már ezen a koron, így kint nem is figyeltem ezekre a dolgokra. Teruel sajna kicsit kiesik a közlekedési hálózatból, de átszállással el tudsz jutni Madridba. 2 lehetõséged van: Teruel-Valencia-Madrid 47 euro, vagy Teruel-Zaragoza-Madrid 39 euro. Ezek nagyjábóli árak, függ attól is hogy milyen vonatot választasz, plusz-minusz 5 euro. Toma ! Sajna most nincs idõm leírni az információkat, de amit kértél, már 1-szer megbeszéltem Veled a Spanyolország címü topicban, amit 1999. januárban indítottak, és 2002. április környéki hozzászólások környékén elolvashatod , csak akkor Zoli néven írtam ide. Ott sok szállás lehetõséget leírtam az általad kért városokban.De ha ezeken kívül van konkrét kérdésed, írd le,és válaszolok Neked a címedre. És ajánlom Malackának is, Madrid miatt. És végül Gyurka: igazad van, de azért nincs harag :-) üdv.

  #144057 Hozzászólás

  Gyurka

  Elpadrino

  Miért is kételkednék állításaidban? Én sem azért írok ide, hogy a többieket átverjem. Csakhát nem ugyanaz pl. 2 hónapi ottlét során felfedezni valahol kiugróan jó lehetõséget, vagy ott nyaralni, és erre reális költséget kalkulálni.

  #144056 Hozzászólás

  Zsefe

  menu

  Sziasztok!

  Mi tavaly voltunk Spanyolországban, Barcelonában és a Pireneusokban.
  Barcelonában 1000 – 1500 pesetaert lehetett menut kapni.
  Mi 1000 ert annyit kaptunk, hogy total jól laktunk.
  Leves ,második, suti, pia (udito es 1 uveg voros bor).
  Mashol is van ilyen menu es mennyiert ?

  Pipike !
  Hol voltatok Cádiz környékén, hol láttatok flamingókat? Engem is érdekelnek a szép tájak.

  Zsefe

  #144055 Hozzászólás

  malacka

  mindenkinek aki hozzászólt

  Köszönöm, hogy írtatok. Én Teruelbe megyek fél évre, ezért vagyok kíváncsi az árakra. Tudnom kell, hogy mennyit kell dolgoznom itthon, hogy eléldegéljek kint. :-)
  Ha van még info, írjatok légyszi. Pl. tudok-e mit kezdeni nemzetközi diákigazolvánnyal, van-e diákbérlet, ha pl. el akarok utazni Madridba (ez Terueltõl 150 km) az mennyibe kerül, meg ilyesmi.
  Üdv mindenkinek:
  malacka

  #144054 Hozzászólás

  Pipike

  dél

  Sziasztok!
  Tavaly nyáron voltam Spanyolországban 1 hónapig. Sajnos konkrét árakra nem emlékszem, de az biztos, hogy kb. olyan volt, mint itthon, vagy még olcsóbb.Csak attól függ, hogy hol vásárolsz.Jellemzõ Spanyolországra (és általában nyugaton) hogy a bolti ár és az éttermek, kocsmák árai között óriási a különbség. Azt ajánlom, hogy próbálj olyan helyeken vásárolni, ahol a helyiek is. Barcelona a legdrágább, aztán Madrid, aztán dél felé egyre olcsóbb. Én Cadiz közelében voltam, kicsit délebbre, nagyon jó hely, gyönyörû táj, vannak flamingók is! Arrafelé kevesebb a német túrista, ezért az árak is barátságosabbak.Azért gondolom Gibraltár nem lehet olcsó,mert nagyon felkapott.Ha érdekel van egy LP könyvem, majd megnézem, hogy az mit ír az árakról.
  bye
  Pipike

  #144053 Hozzászólás

  Toma

  Elpadrinonak

  Mi is most megyünk Andaluziába és érdekelne egy-két dolog. Konkrétan Malaga, Sevilla, Granada és Gibraltár. Ha van v.mi jó tanácsod szállással éttermekkel kapcsolatban (na meg persze egy-két jó kocsma) akkor irnál nekem az emilemre? Jó lenne hallani egy tapasztalt emberke szavait Spanyollal kapcsolatban. Elöre is köszike Toma
  tomamerica@freemail.hu

  #144052 Hozzászólás

  elpadrino

  Gondoltam

  hogy lesznek kételkedõ emberek, ezért készültem. Jómagam 5- ször jártam már Spanyolhonban, most utoljára 2 hónapot voltunk kint. Valóban erõsen spóroltunk, az árak pedig meglepõen alacsonyak voltak,de éppen ezért hoztam magammal helyi reklámújságokat, sõt még pénztárblokkot is ,mert a múltkor is vitába keveredtem az árak miatt. Úgyhogy ha Gyurka gondolja, megmutatom neki a “bizonyítékokat” :-)) Ja és én is Andalúziában voltam hossszabb ideig, így ott volt idõm felderíteni az olcsóbb helyeket: Plus illetve a Dia %. Az Intermarché kicsivel drágább, de jóval szélesebb a választék. Persze ahol én voltam, az vidéknek számít, Madrid vagy Barcelona jóval húzósabb volt, hiába ugyanazon élelmiszerlánc boltjában vásároltunk. üdv. Ja igen, ezek valóban “minimumárak” , de hát drágán mindenhol lehet vásárolni.

  #144051 Hozzászólás

  eszpee

  hát

  ezeket az árakat lehet, hogy hosszas kutatás után fel lehet lelni valahol, de nem általános. a sörben legjobb árat eddig 17 cent / fél liter dobozos “fink brau” “márkájú” csodáért fizettem, az tényleg 40 ft körül van. érdemes Lidl-t keresni, itt az tûnik legolcsóbbnak, de így is az írt árak minimum árak inkább. (Barcelona)

  #144050 Hozzászólás

  Gyurka

  Malacka

  Nono, elpadrino árai egy kicsit kedvezõnek tûnnek! (Dobozos sör 40 Ft???)Persze, a tájegységtõl is függhetenek az árak, de ez itt kissé túl szép. (Én Andalúziában jártam, és a Kanári szigeteken.) Azzal együtt nem borzasztó, (az itthoni árak 120%-ra becsülöm), arra ne számíts, hogy a téli tüzelõ árát ott fogod megspórolni!

  #144049 Hozzászólás

  malacka

  elpadrino

  Köszi az infot!
  Nem tudod, hogy nemzetközi diákigazolvánnyal lehet kedvezményekhez jutni (belépõk, stb.)?

  #144048 Hozzászólás

  elpadrino

  Nagyjából

  ilyen árakra számíthatsz a szupermarketekben: tej 120Ft/lit dobozos sör 40FT , virsli 160gr. 55Ft, cigi 5-600 Ft, sonka 150 gr 290 Ft, 2lit.cola 260Ft. A rövid italok nagyjából 60%-a magyarországi áraknak. De ha bemész egy “kisboltba” , ott jóval súlyosabb árakkal számolj!! üdv.

19 hozzászólás megtekintése - 1-19 / 19
Hozzászólás: Spanyolországi árakról
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.