Spanyoroszág 2006

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Spanyoroszág 2006

 • Indította
  Témakör
 • #11362 Hozzászólás

  Gabi

  Costa del solra készülünk és külön szeretnénk megvenni a repjegyet és szállást intézni. Várom az ötleteket az úthoz, szálloda, stb.

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #136618 Hozzászólás

  XXX

  Halihó!!!

  Van valaki aki kint él? Milyen ott az élet? Kb. mennyibõl lehet kijönni egy hónapig? Könnyû albérletet találni? Milyen árban van? Nem tudom mennyi a jelentõssége, de az észak-keleti rész érdekelne.

  #136617 Hozzászólás

  Jacek1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szállás+repjegy

  szia Gabi!

  Info: jacek.luzsa@trekland.hu

  J

  #136616 Hozzászólás

  a legkondis

  szigi macho

  ha nem a legkondit szantad fo mondanivalonak,mi a fassnak irtad 4 felkialtojellel ? ? ? ?

  #136615 Hozzászólás

  gabi

  csabynak

  Én néztem repjegyeket és az Airfrance.nak és Lunfhansanak is van most akciósan 27 ezerért. Nem hallottál róla?

  #136614 Hozzászólás

  Laci

  hostelworld

  Többször foglaltunk már az említett honlapon szállást, eddig bejött, én is merem ajánlani.Utoljára tavaly szeptemberben Barcelonában, nagyon jó helyen, reggelivel 30€/fõ/nap.

  #136613 Hozzászólás

  szigi

  Szállásinfó

  A légkondi tényleg relativ , de én nem a légkondit szántam a fõ mondanivalónak…talán majd indul egy külön topic a légkondi elõnyeirõl ill. hátrányairól 1x…

  Van még egy infóm amit meg szeretnék osztani illetve mások véleményét meghallgatni, múlt pénteken foglaltam le a szállásokat és találtam egy egész jó internet oldalat ahol hosteleket és discount hoteleket lehet neten foglalni : http://www.hostelworld.com

  Tényleg jó árban lehet szállást foglalni egész Spanyolországban (de egyébként az egész világot lefedi az oldal , konkrétan a köv. foglalásokat csináltam
  MADRID 25 euro/fõ (reggeli nélkül)
  TORREMOLINOS 23 euro/fõ (reggelivel)

  Ez igy szerintem nem rossz, már sokszor csináltam internetes hotel foglalást, de most elõször a HOSTELWORLD-ön keresztül, van esetleg valakinek valami tapasztalata velük??

  üdv

  #136612 Hozzászólás

  ök

  Viszont

  meg nyaralni mennek okoska.

  #136611 Hozzászólás

  legkondi

  relativ

  En delen elek es nem 8 napig hasznalom a kocsim,legkondim nincs de megis eletben vagyok.

  #136610 Hozzászólás

  szigi

  Sajnos Csabynak igaza van..

  Ugyanis én is Andalúziába megyek június közepén másodmagammal és sajnos egyáltalán nem olyan olcsó mint elsõre gondolnád….

  Én a köv módon oldottam meg:

  Rep.jegy Budapest-Milano-Madrid 200 euro illetékkel oda-vissa / fõ

  3 éj szállás Madridban 20 euro/fõ (hostel reggelivel). Ehez jön még az ebéd+vacsora+belépõk (min. 40-50 euro/fõ/nap)

  Mivel én ragaszkodtam Madrid-hoz (ugyebár Európa egyik legszebb fõvárosáról van szó) igy nem figyeltem a Bp-Malaga egyenes járatokat, de emlékeim szerint a legolcsóbb is min. 450 euro volt…

  Madridból autóval fogunk lemenni Malagába – Autóbérlés 8 napra 210 euro KM korlátozás nélkül (reptéri autóbérlõ) FIAT PUNTO – SEAT IBIZA kategória légkondival (a l.kondi nagyon fontos dolog!!!!)

  Madrid után nem foglaltam szállást, egyrészt nincs pontos útvonal, másrészt Június 3-4. hetérõl van szó tehát még nem az igazi fõszezon remélem lesznek még elfogadható szállások. Úgy tudom hogy Spanyolországban jó minõségü kempingek vannak szinte mindenhol (fõleg tengerparton), ár kb. 15-20 euro/fõ faházban önellátással.

  Röviden ennyi, még nem számoltam ki a végösszeget de biztos nem lesz olcsó pedig mindenhol igyekeztem low cost megoldást választani… Elõtte utánanéztem utazási irodákban is, de én ilyen tipusú (Madrid+Andalúzia két hétben) utat nem találtam… a sima 3-4 napos madridi városlátogatások is közel 100E forintért vannak….

  Várom én is bárki hosszászóllását a témához…

  #136609 Hozzászólás

  Csaby

  egy megoldás?

  Szia Gabi!

  Mi Malaga környékére készülünk/készültünk.
  Amit mondani tudok mind csak a saját véleményem!
  Közvetlenül fapadossal nem tudtok menni csak Malév charterrel. Az interneten próbáltam szállást nézni, amit találtam (Malaga, Torremolinos) mind olyan árban van ellátás nélkül, ami nem tud versenyezni az utazási irodák áraival.
  Nézzük a számokat:
  Repjegy + illeték ~ 76000.-Ft/fõ
  Szállás kétágyasban min. 60 EUR ~ 16000.-Ft/ 2fõ/nap
  Ha ezt összeadod (7 napi szállással) akkor ez ~132 rugó/fõ. És még nem ettetek semmit!
  Ilyen áron az utazási irodák félpanzióval kínálnak nyaralásokat… kis szerencsével valami last minute ajánlattal jobban is ki lehet jönni.

  Ezzel nem az utazási irodákat akartam reklámozni (!), csak jelezni, hogy én kb. 2-3 hónapja ezen pörgök és erre a megállapításra jutottam.
  De, ha valakinek van valami jó ötlete arra én is vevõ lennék! :-)

10 hozzászólás megtekintése - 1-10 / 10
Hozzászólás: Spanyoroszág 2006
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.