Sporttársak, hogyan találtok bele a lukba,…

Kezdőlap utazas.com Fórum Hegymászás, barlangászás Sporttársak, hogyan találtok bele a lukba,…

 • Ennek a témakörnek tartalma 8 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  bouquetkálmán 14 éve, 1 hónap telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #43622 Hozzászólás

  Diamir

  amikor a termoszba a forró teát betöltitek? Tölcsérrel, csõrt hajlítva a méregdrága rozsdamentes edényen, kétszer annyit fõzve, csõvel szivornyázva,…Nem látom kristálytisztán az ideális megoldást.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #418199 Hozzászólás

  bouquetkálmán

  Nem kell vinni termoszt

  Nagy, nehéz stb. Nyáron esik esõ, télen meg lehet nyalogatni a havat.

  #418198 Hozzászólás

  Zoltán

  Maranta!

  Rá se retye! Idõvel a “beletalálók” is béndzsók lesznek. :)) Tudjátok, a korral jár. :)))))))
  Kedves Zukker! Minden tiszteletem a Tiéd! Szerintem fel kellene tobni, hogy a téli tanfolyásokon oktassák az acéledénybõl termoszba öntést. Akinek háromból kettõ nem sikerül, könyörtelenül elbukik! Amúgy ezekkel a kütyükkel is teljesen igazad van. Nagyon jó észrevétel! Thanx
  További jó “öntözgetést”!
  Sziasztok

  #418197 Hozzászólás

  Zukker

  a lényeg

  A magasság, dõlésszög, lendítési schwung arány pontos betartása, melyet hosszas számolással, képlethalmazzal, és utána gyakorlati kísérletezéssel lehet megtalálni, és hosszu évek nehéz munkájával tökéletesíteni.

  De ha ezt nem akarod, akkor tényleg vegyél egy tölcsért… habár szerintem minél kevesebb kütyüt viszel magaddal, annál több hely marad a kütyük számára amit mégis magaddal akarsz vinni…

  (én amugy beletalálok:)

  Zzzz

  #418196 Hozzászólás

  Vigi

  Egyetértek

  Zoltánnal! Kis tölcsér a legegyszerübb megoldás. En is mindig használom, a társaim meg lefikáznak érte,hogy ez meg minek?!?!?? aztán meg elkérik!!!!!!, mikor bénáznak!
  Szóval 100 Ft bol meguszod!

  #418195 Hozzászólás

  maranta

  szia Diamir!

  Én is mindig melléöntöm… Szóval egy kicsit béndzsók vagyunk! :)

  #418194 Hozzászólás

  öreg

  Viagra

  és sok gyakorlás, aztán menni fog!

  #418193 Hozzászólás

  Tölcsér

  Zoltán

  Tölcsérre szavazok. Vettem egy kicsi mûanyag tölcsért, nem foglal nagy helyet, könnyû és megkímél az újrafõzéstõl. :) Én nem nagyon bízom magamban, ill. amikor hideg van biztos, hogy mellé fogom önteni egy részét. Oszt az elgémberedett leforrázott kéz sem túl sirály. A gyakorlási tanácsot megfogadom. Szerintem remek ötlet. Thanx.

  #418192 Hozzászólás

  Berthos

  1l-es bögre az én eszközöm…

  … és eddig még gond nélkül beletaláltam az 1l-es termoszba. Szerintem ha nem megy, gyakorolni kell otthon a mosdó felett sima vízzel az ideális billentési ledületet/mértéket, és egy idõ után eljön a nirvana és egy csepp sem fog mellé menni. ;-)

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Sporttársak, hogyan találtok bele a lukba,…
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.