Sprint cell-phone

 • Ennek a témakörnek tartalma 3 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  Xman 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #21499 Hozzászólás

  Mariann

  Van valakinek Sprint service New Yorkban? Tudtok SMS-t kuldeni Magyarorszagra?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #224453 Hozzászólás

  Xman

  ;-)

  Ott van a lapjukon hogy mit adnak ha megfizeted. Ez attol függ hogy milyen a mobil és mire iratkoztál be. Ha nem tetszik azt lehet cserélni. Van nekik sms, chat, IM(yahoo-aim)
  http://www.sprint.com/
  A fentiröl jutsz ide
  http://www1.sprintpcs.com/explore/showcase/Showcase.jsp?scTopic=textMessaging

  #224452 Hozzászólás

  face

  Sprint

  Nekem is Sprint-em van.Most nezett utana az egyik baratom,NEM lehet kulfoldre sms-t kuldeni.Meg lehet oldani, de nagyon draga, igy nem is foglalkoztak vele.

  #224451 Hozzászólás

  andras

  sprint

  Sprint van nekem is igaz Illinoisban,az ujakkal mar kepet is kuldhetsz es sms is illetve ha az ismeroseidnek van komputere akkor azokra is kuldhetsz E mailt,persze ezek a servisek penzbe kerulnek..All together asszem 50 dollar egy honap…a beszelgetes idot is beleszamolva..az nem rossz…A sprint ad automatikusan egy telefon E mailt igy a telefonod fogadhat e mailt is illetve betudod rajta allitani pld a yahoo,vagy MSN AOL e mailedet is szuperul mukodik..

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Sprint cell-phone
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.