Sri Lanka

 • Indította
  Témakör
 • #41891 Hozzászólás

  Sri Lanka

  Sziasztok,
  Hátizsákkal érkezem Shri Lankára kb 2hét-re februárban. Ha leszálltam a géprõl merre induljak? Útvonal tipp és kiindulási pont érdekel. Szállás, közlekedés. Meg bármi hasznos friss hír.
  atesz

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #392014 Hozzászólás

  bb

  ha mindenki uj rovatot indit

  akkor tuti nem fog eljutni A-bol B-be Sri Lankan…..

  #392013 Hozzászólás

  WL

  Busz

  Vannak buszok észak felé, méghozzá gyakorlatilag a reptér elõtt le lehet inteni õket a fõúton. Viszont ha éjszaka érkezel, az más. Estleg megszállhatsz egy éjszakára Negombóban, ami a reptér melletti levõ tengerparti üdülõhely. Egy éjszakánál többet viszont Negombo nem ér!

  #392012 Hozzászólás

  atesz

  kösz

  WL
  A reptérrõl van valami közvetlen járat (busz)? Mert ha pl. éjszaka érkezik a gép akkor valahol lehet hogy szikkadni kéne, de a várost nem ajánlod.
  at

  #392011 Hozzászólás

  WL

  Indulj északra!

  Ne kezdd Colombóval az utat, nem kelt jó elsõ benyomást.
  Jobb a parti úton rögtön északnak fordulni Anuradapura felé, majd a romvárosokkal végezve a középsõ hegyvidéken át lemenni a déli partra, és ott visszamenni Colombón át a reptér felé.
  Esetleg iktasd be a keleti partot, pl. Trincomale/Nilaveli körül – sokkal szebb és kevésbe zsúfolt mint a déli/nyugati.
  Közlekedés nagyon olcsó (és busz megy mindenhova), szállás sem vészes. Drágábbak a belépõk a nemzeti parkokba és a romokhoz.
  Friss hírt majd ír más (bb?) – én évekkel ezelõtt jártam ott.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Sri Lanka
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.