Sri Lanka

 • Indította
  Témakör
 • #42351 Hozzászólás

  zsé

  Januárba szeretnél Thaiföldre utazni. Szóba jött a Srilankai légitársaság. Mitt tudtok az országról? Ha jó hely szeretnék egy pár napot itt is körülnézni. Tudtok-e árakat? Milyen a közbiztonság? Minden érdekel!!! Kõszi. Sziasztok!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #399823 Hozzászólás

  csaba

  Air Lanka SUCKS!!!!

  Keress rá Sri Lanka témára az Ázsia rovatban, van jó pár korábbi hozzászólás. Ha BKK-ba mész, annyi más lehetõséd van, ne repülj az Air Lankával. Állandóan sztrájkolnak, jó nagy esélyed van arra, hogy elveszítsék a csomagodat, stb.
  Ha ezt túléled, maga az ország elég érdekes, bár ennél sokkal jobb helyek vannak a világon (pl mellette India). Colombo: minél kevesebbet légy itt, sokszor robban bomba. Vidék biztonságos. Ha mér az ember belép az országba, 1 hét az abszolút minimum, amit érdemes eltölteni, de inkább 10-12 nap. Ha összesen 1-2 napod van pluszban, azt ne itt töltsd, a fõvárostól úgysem tudsz messzire jutni ennyi idõ alatt.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Sri Lanka
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.