st.louis?

 • Indította
  Témakör
 • #19071 Hozzászólás

  kordo

  tudtokvalami munkát? vannak ott még magyarok?

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #191875 Hozzászólás

  Tale

  St Louis az eggyetlen,hely az usa-ban ahol egy Magyar ,

  jól érezheti magát.menjetek csak oda s csináljatok helyet amenyit csak lehet,én soha nem adom fel, és vissza fogok oda menni,mindenképpen.

  #191874 Hozzászólás

  mindenttudo

  Ott voltam

  Nem annyira a vezetes miatt buktak le hanem egy magyar miatt akit elkaptak aki felelotlen volt es nem iratta at sajat autojat amikor eladta baleseteztek vele az o neven es cimen volt o hozza mentek ki es elvittek azutan pedig nem mert senki bemenni es egyszolva felmondtunk!!!!
  Amugy Teglanal most is lehet dolgozni

  #191873 Hozzászólás

  XX

  Es

  mi lett velük? Teglaekkal mi a helyzet? Hazavagjak vagy sikerult megnosulnie?

  #191872 Hozzászólás

  somebody

  Nincs munka

  Lebukott itt mindenki, mert olyan okosak voltak az itt levo Magyar barataink ,hogy nem tudtak odafigyelni a sajat dolgaikra,es hulyesegeket csinaltak.Ez odaig vezetett mig le is bukott a magyar csapat!kb.ennyi

  #191871 Hozzászólás

  beavis

  Aruljatok mar el, hogy

  mi ez a st louis-i dolog! Mar tobbszor is olvastam, hogy ez+az tortent ott de semmi reszlet. Az ottani magyarok mit dolgoznak arrafele? Varj, kitalalom! Szallodazas/housekeeping esetleg aruhaztakaritas vagy valami ilyen kozvetitos munka lehet, nem igy van? Szoval miert szar ott lenni most?
  Par reszletet! Koszike!

  #191870 Hozzászólás

  valaki

  kordo

  Nincs mar itt semmi St.Louisban!Ne jojjon ide senki en azt mondom!Van egy-ket magyar, nem sok !Kevesen vagyunk!Nagy szar ez a St.Louis!En is el fogok menni innen!

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: st.louis?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.