Stewardess kerestetik!

Kezdőlap utazas.com Fórum Nagyvilág Stewardess kerestetik!

 • Indította
  Témakör
 • #3741 Hozzászólás

  Viki

  Gyerekkorom óta érdekel a repülés. Ezért szeretnék stewardessekkel levelezni a munkájukról. (Elõnyei, hátrányai, hogyan lehet valakibõl stewardess, milyen képességekkel kell rendelkeznie stb.)

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #85407 Hozzászólás

  anna

  stewardess

  Hello Viki,

  En is stewardess szeretnek lenni,de ha nem sikerul akkor is valamelyik legitarsasagnal szeretnek dolgozni. A Malevnek volt tobb hetik hirdetese az Expresszben, aprilisban es majusban is azt hiszem. A jelentkezesi feltetelek : Erettsegi+1db “C” tipusu allami nyelvvizsga, ha ez a nyelvvizsga nem angolbol van akkor angolbol is meg kell lenni a szobeli reszenek. NEkem csak angol szobelim van ezert most jelentkeztem irasbelizni. Ha ez meg lesz akkor behivnak majd elbeszelgetesre es akkor majd kiderul, hogy felvesznek-e vagy sem. Ezt onnan tudom, mert felhivtak telefonon, ugyanis en jelentkeztem arra az allashirdetesre, ami az Expresszben volt. Ha megfelelsz a jelentkezesi felteteleknek, amiket leirtam ird meg az oneletrajzodat a Malevhez es hatha sikered lesz es felvesznek. Ugyan a hirdetes mar nem aktualis, de nekem azt mondtak, hogy egesz evben keresnek stewardesseket.
  En mar repultem tobbszor, es nekem nagyon tetszett az a munka, amit csinalnak, de ugyanakkor szerintem eleg faraszto is lehet.
  Sok sikert neked!

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Stewardess kerestetik!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.