Stockholmi munkät keresek!

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Stockholmi munkät keresek!

 • Indította
  Témakör
 • #20828 Hozzászólás

  Betti11
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  En a pärommal 2 honapja jöttem ki Stockholmba, vagyis most mär Skogåsban lakunk. A päromnak van ällando munkäja nekem sajnos nincs. A nyelvet nem tudom, angolul is csak nagyon picit beszelek. Olyan munka erdekelne ahol nem feltetel a nyelv. Aki tud segitsen! Elöre is köszönöm! Email cimem: betty.girl@freemail.hu

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #216871 Hozzászólás

  Lettország
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  blocket.se

  Hello. Amennyire en tudom, Stockholmban igencsak alaløtøk az araknak, ha azt gondoljatok, ennyiert akarmi is lesz, ennyiert Malmøben sincs semmi, meg a duplajaert se nagyon. Sorry, hogy ezt mondom, de ezek a temyek. A legnagyobb aprohirdetesi oldal (orszagos) a blocket.se, kilistazva Stockholmra az alberleteket itt talaljatok: http://www.blocket.se/li?q=&ca=11_s&c=56&w=1&st=u

  Hasznos keresgelest kivanok es gyorsan hivni mindenkit, mert kaposak a lägenhet-ek, sokkal nagyobb a kereslet, mint a kinalat.

  #216870 Hozzászólás

  Betti11
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Horväthne!

  Sajnos nem tudok szälläs ugyben segiteni, mert nekunk a pärom fönöke biztositott lakäst igy nem kellett keresgelnunk.

  #216869 Hozzászólás

  Horváthné1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  betty.girl@freemail.hu

  Betti!
  Munkaügyben sajnos nem tudok segíteni.Magyarországról írok. A fiam a barátnõjével ment ki egy hete Stockholmba. Campingben laknak, de keresünk egy olcsó szobát (1000-1500 SEK/hónap)körülit. Nem tudnátok véletlenül segíteni? Ha tudtok címeket, vagy hogy hová forduljunk, írjatok.
  Köszönettel: Hne

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Stockholmi munkät keresek!
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.