Stoppal Hollandiába

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Stoppal Hollandiába

 • Indította
  Témakör
 • #13040 Hozzászólás

  Bence

  Üdv minden Utazónak!

  Február 2. felében indulnék neki Hollandiának 2-3 hétre. Nagyon megköszönném ha tudnátok segiteni munka ügyben, szorólapozás, kétkezi munka ilyesmi… mert a pénzem szükösen van, s szeretném utamat Dániával folytatni hasonló szellemben.

  Illetve érdekelne, hogy mennyire nézik a feketemunkásokat a fövárosban és mennyire a többi városban (Rotterdam, Groningen)és Dániában.

  Hollandiába/Dániába kirándulás gyanánt mennék ezért érdekel minden: pl:mit érdemes megnézni? városok, olcsó szállás (max 15E) stb.

  Elöre is kösz minden ötletet s fáradozást!
  Bence

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #457781 Hozzászólás

  Beatrix

  Én most, azaz holnap szeretnék stoppal eljutni Hollandiába. Szerencsét próbálni. Én biztosra veszem, hgy találok kint munkát. megy arra valaki?

  #147133 Hozzászólás

  Feca

  én

  végigstoppoltam az Osztyapenko- Amsterdam távot 26 óra alatt. tanulság: csak benzinkutaknál “stoppolj”.menj oda a vezetõhöz és kérd meg, vigyen el. kevesen mondanak nemet, míg nem-megállni egy integetõ embernek sokkal kényelmesebb. sok sikert!

  #147132 Hozzászólás

  zaza

  stop

  19-36óra út lehet az út
  a fekete munkával óvatosan!
  ausztrira gáz, németek sima úgy!
  dánia szintén gáz

  csákesz

  #147131 Hozzászólás

  szun

  no problem…

  Tényleg nézz körül kamionos ismerõs ügyben, bár szerintem a stoppal se lehet gond. Inkább Ausztria gázos, ott be lehet fürödni, de ha Bécsnek mész, arra, északon ígéretesebb. A Salzburg-München-Karlsruhe-vonal tuti, még ha egy kis kerülõt is jelent, érdemes, mert gyors (Karlsruhe-nál fordulj északnak). Sok sikert, sok verdát…

  #147130 Hozzászólás

  stoppos

  BENCE!

  Egy friz kamionos mondta, hogy van a Hungarocamion flottajaban egy kocsi, amelyik minden heten elmegy Hollandiaba! Probalj kicsit korulszaglaszni, lehet, hogy parezer ft jattert hazto-hazig fuvart kapsz! Maskulonben eleg nehez lesz atvergodni Nemetorszagon… :-(

5 hozzászólás megtekintése - 1-5 / 5
Hozzászólás: Stoppal Hollandiába
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.