Strandolás,horgászat,nyaralás Gyékényesen:

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső Strandolás,horgászat,nyaralás Gyékényesen:

 • Indította
  Témakör
 • #40233 Hozzászólás

  Robi35

  Keresek egy 25-35év közötti kedves,csinos,autóval rendelkezõ nõt egy hetes nyaralás céljából!Tóparti szállást már lefoglaltam,én rendezem.A körülmények komfortosak. A többi költség megegyezés tárgya.Elsõsorban csongrád m.-i nõ jelentkezzen.185/100/35év.ff. /2006.aug.13-20.-ig/

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #369746 Hozzászólás

  Kati

  Robi Ildi

  Látom, kezdtek összemelegedni… sok sikert:-)

  #369745 Hozzászólás

  Robi35

  ildy

  Tudod nem én vagyok az egyetlen akinek ebben az országban félresiklott az élete.Vannak még jópáran,van amikor rajtunk múlik és van amikor csak úgy megesik.A fél életem munkája odavan,de van két szép gyerekem és és remélem még néhány jó évem is.Nem nagyon érdekel hogy vesztesnek tartasz vagy nem csak kicsit rosszul esik.Nem vagyok szerencsétlen,de szerencsés sem.Mihelyt egy kicsit jó vagy biztos hogy kibasznak veled!Hali!

  #369744 Hozzászólás

  ildy

  igen

  Ez is egy lehetõség, és az évek múlásával egyre komolyabban fogod fontolgatni, amikor már nem csak nyáron gondolkodsz el rajta, hogy nagyon félresiklott az életed, hanem minden nap.

  #369743 Hozzászólás

  Robi35

  ildy

  Szia!Akkor most oltassam el magam mert nem vagyok elég életre való,csak egy vesztes?Nem is ismersz!Pl:nem szeretem a májkrémet és nem igazán járok a tescoba.Viszont te tipikusan az a magyar vagy aki olyanba is beleugat amibe nem kellene.Azért jól esett,hogy írtál!

  #369742 Hozzászólás

  ildy

  hát öreg

  Te tipikusan az a magyar vagy, aki teszkómájkrémet visz egy ilyen útra. Miért várod, hogy egy épeszû nõ beültessen a kocsijába? Olyan vesztesnek hangzik ez az egész, már bocs.

  #369741 Hozzászólás

  Robi35

  Nem elég jó a magyar nyár?

  Én mindenképpen elmegyek de jobb lenne nem egyedül!Minden évben voltam valahol,de most elõször vagyok abban a helyzetben,hogy társat keressek.Nem házvezetõnõt keresek és nem is szexpartnert!!!!Csak valakit akivel kellemesen el lehet tölteni egy hetet.”Álom”

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Strandolás,horgászat,nyaralás Gyékényesen:
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.