Svédország

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Svédország

 • Indította
  Témakör
 • #12532 Hozzászólás

  Nagy József
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Tisztelettel kérek Mindenkit, segítsen abban, hogy Ljungbyba való (2008.július 8-i) indulással utazásunkhoz melyik útvonalat válasszuk, milyen költségekre számítsunk ( autópálya, komp, stb.), milyen jó tanácsokkal látnátok el bennünket? Köszönöm elõre is Mindenkinek! Üdvözlettel Nagy József

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #144936 Hozzászólás

  helgasza
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  SWEDEN

  Ott vettük meg,de ez a hazaút volt,és tudom milyen kis szemetek voltak,mert a svéd pénzt átváltották dán koronára,ez volt +9 Euro.Mi a hajnali járattal mentünk,heti 1* van,és egy órával korábban kellett ott lenni,bár mi korábban érkeztünk,és ott alukáltunk a kocsiban.Foglalni is lehet,de azt már a honlapról nézd meg.Hatalmas a komp,kamionokat,vonatot is visz!Eligazodi nem volt nehéz,nagy táblákon irják,melyik sorba kell beállni.A bódénál megvenni a jegyet(kocsiból),és tovább követni a sávot.

  #144935 Hozzászólás

  Nagy József
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Köszönet

  Köszönöm az infókat, mi is ezt az utat néztük ki. Az lenne még a kérésem, hogy a kompra elõre megvettétek a jegyet, vagy ott helyben az indulás elõtt vettétek? Kb. indulás elõtt mennyi idõvel elõbb érdemes a komphoz érni, hogy biztosan kapjunk jegyet?

  #144934 Hozzászólás

  helgasza
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Svéd

  Mi tavaly oda-vissza 2 utat próbáltunk,a jobbik a Berlin-Sassnitz-Trelleborg volt.Német a.pálya ingyenes,svéd is,a komp 2feln.,1 gyer,normál autó volt 110 Euro.Ülésekben lehet aludni,de valaki a szõnyegen feküdt hálózsákban.Mi aludtunk egyet Drezdában,kempingben.Soprontól 1100 km Trell-ig kb,de Prágán át.Mi azt is meg akartuk nézni.Scandlines a komp,én a honlapjukról informálódtam.Ez a komp nem jár túl sûrûn!Sassnitz elõtt nincs a.pálya,az a rész elég szar,nagy a forgalom.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Svédország
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.