Szakácsot keresünk Franciaországba

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Szakácsot keresünk Franciaországba

 • Ennek a témakörnek tartalma 0 résztvevő és 0 hozzászólás.
 • Indította
  Témakör
 • #53619 Hozzászólás

  Eigner Zsolt

  Nyári szezonra keresünk szezonális éttermeinkbe szakácsot és pizzást (fatüzelésű).
  Szakács: Június 25 – Szeptember 3, Pizzás: Július 10 – Augusztus 20
  Szakács: étlap összeállítása, rendelések napi, heti szintű összeírása, mosogató és pizzás munkájának felügyelete, saját pálya előkészítése, szervíz lebonyolítása, napi és heti nagytakakításokban aktív részvétel, akár a mosogatásban is, egyéb étteremhez kapcsolódó munkák elvégzése. Friss hamburgerek és snack-ek, friss tészta ételek, saláták és frissensültek.
  Pizzás: étlap összeállítása, rendelések napi, heti szintű összeírása, egyszemélyben a teljes konyhai munka elvégzése az előkészületektől a szervíz lebonyolításán és a mosogatáson át a a napi és heti takarításokig, egyéb étteremhez kapcsolódó munkák elvégzése. Főként pizzák, saláták és kevés frissensült. Az étterem csak este van nyitva, kb 40 teríték/nap.
  Az éttermek Franciaországban találhatók, magyar vezetés alatt üzemelnek. Szállás és munkaidő alatt ellátás biztosított. Bejelentett munkakör, minimum 3 év munkatapasztalat és középfokú angol vagy francia nyelvtudás kötelezően elvárt.

Hozzászólás: Szakácsot keresünk Franciaországba
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.