Szakítás

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Szakítás

 • Indította
  Témakör
 • #22579 Hozzászólás

  andi

  1.Miért szakítottatok leggyakrabban?
  2.Miért szakítottak veletek?
  3.Utólag visszanézve hogy értékelitek?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 20
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #254462 Hozzászólás

  haho

  szerintem, ha fáj is…

  neki meg kell tenned ezt lépést. Gondolj a jövõre. Mi lesz a vége egy “kizsarolt” kapcsolatnak 10-15 év múlva? Nem te vagy felelõs az õ életéért. Saját maga felel cselekedeteiért, ezenkívül vannak neki szülei, barátai akik átsegítik a nehézségeken, nem?
  Láttam már egy “kizsarolt” házasság végét. Tizenx év együttélés és szomorú gyerekek után, válás és gyûlölködés lett a vége. Ezt igazán nem akarhatod?

  #254461 Hozzászólás

  Kulacsaba

  Petrosnak

  Te NEM vagy felelos, a nagykoru baratnodert. O sajat maga felelos, hogy mit kezd az eletevel, ha meg tudja hogy ott akarod hagyni, akkor meg csak szorakozik veled amig kitartasz mellette, szerintem csak nevetsegesse teszed magad es az is vagy.
  Talan egyutt eletek? Egy agyban alszotok? Talan rad van szorulva? Nincsenek baratnoi? Es neked kilatasban?
  Kulfoldon eltek, ugye ez egy utazasi forum?
  A baratnod csaladja is kinnt el? Milyen nemzetisegu?
  Talan ha tenyleg bovebben irnal, megertenenk, talan…
  Tenyleg erdekelne…

  #254460 Hozzászólás

  Petros

  Nem tudom..

  ..miért kötõdök hozzá. Talán mert mint embert kedvelem. Ezen kívül úgy érzem felelõs vagyok érte.

  Most nincs idõm. Majd folytatom.

  #254459 Hozzászólás

  majni

  Petros

  Kefeni azert kefeled?
  Vagy te miert kotodsz hozza?

  #254458 Hozzászólás

  Zsanett

  hihetetlen

  Bovebben meselj, milyen hihetetlen dolgokat csinal?

  #254457 Hozzászólás

  kronos

  orok szerelem?

  orok szerelem?Ki mit gondol rola.

  #254456 Hozzászólás

  Petros

  Csak, hogy tisztán lássatok.

  and, ferro, Punikum – Így igaz: én sem vagyok teljesen komplett. Még az is lehet, hogy szemét vagyok. De…

  …amikor szakítottam vele bejelentette, hogy öngyilkos lesz. Arra gondoltam, hogy úgysem tenne ilyet, mégis megkísérelte. Nem rajta múlt, hogy nem sikerült. Segítenem kellett, mert nem tudnám elviselni ha meghalna, fõleg ha miattam.

  Zsanett – bocs, de nem szeretném felfedni magam. Ettõl függetlenül örülök, hogy valamennyire átérzed a problémámat. Gondolom személyes tapasztalataid vannak ilyen téren.

  #254455 Hozzászólás

  Punikum

  Te lenyeges !!!

  Azert nalad se lehet minden rendben…:(((

  #254454 Hozzászólás

  ferro

  “mit lehet kezdeni egy novel” Petrus

  Hihetetlen szemet dolgot csinalsz…
  remelem a nod is olvassa a topic-ot, aztan rajon, mit kell tennie…

  #254453 Hozzászólás

  and

  hm

  senki nem akar kötöttséget, önfeláldozást, nem akar senki adni magából, nem akar alkalmazkodni, a nagy egojából leadni, csak kérnek de nem adnak, önzõséget tapasztalok…

  és minden a kefélés körül forog…

  unalmas…

  ez az én véleményem…

  #254452 Hozzászólás

  Zsanett

  Petrosnak

  Annal jobb lesz neki ha minel elobb otthagyod, nem maradsz vele, mert hosszu tavon ez csak neki rosszabb. Sajnos a drasztikus megoldas a legjobb. Minel elobb annal jobb. ha ugyis ez a vege.
  Neki mi mondasz, neha ketelkedsz, vagy mindig ezen az allasponton vagy?
  Ird meg legyszi az emiledet!

  #254451 Hozzászólás

  Petros

  Szerintetek…

  …mit lehet kezdeni egy nõvel akivel már szeretnéd lezárni a kapcsolatotokat, de Õ ebbe nem hajlandó belenyugodni. Mindmáig fontos nekem, és valószínûleg sokáig az is lesz, hiszen négy éve vagyunk együtt, és ezalatt az idõ alatt sok jó dolog történt velünk. Szerelmes viszont nem vagyok, de ha az is lennék ma már nem tudom elképzelni mint a gyerekeim anyja. Sok dolgot nem ért meg velem kapcsolatban, és néha úgy érzem, hogy hátráltat is. Ha felvetem a szakítást, vagy akár csak célzok rá hihetetlen dolgokat csinál. Nem tudom magára hagyni, mert egyszerûen érzelmileg zsarol. Õ is tudja, hogy fontos nekem, tehát nem tudnám csak úgy eldobni mint egy használt ruhát és szerintem vissza is él ezzel. A családjában sincs minden rendben, talán ezért is tart engem ilyen lényegesnek, hogy még akkor sem hajlandó elengedni, amikor én kérem erre.
  Sejtem milyen tanácsok születnek majd, hiszen tudom a logikus megoldást, de hátha tudtok egy kevésbé fájdalmasat.
  Különben tõlem két évvel idõsebb(26) és volt már elõttem is néhány komoly kapcsolata (az egyik három évig tartott), de azokat Õ zárta le. Nekem Õ az elsõ igazán komoly.
  Tehát mit tegyek? Nem akarom bántani, de el akarom hagyni.

  #254450 Hozzászólás

  mioki

  kate

  ha mindig minden kapcsolat érdemes lenne a megtartásra akkor mindenki az elsõ szerelmével töltené le az életét… néha vége van egy-egy kapcsolatnak, ez törvényszerû.

  #254449 Hozzászólás

  Lauder

  tovább..

  mesélj kate! Tényleg érdekelne :)

  #254448 Hozzászólás

  kate

  miért halt ki a szerelmetek?

  miért nem gondoskodtatok róla? Szerintem ez nagyon egyszerü megoldás a szakítás, amit én értékelek, az egy szép kidolgozott kapcsolat. Ne várjátok el , hogy minden megmarad mint az elsö 3 hétben…

  #254447 Hozzászólás

  nicoleva

  Persze, kerülöm

  de néha (valami fél évente) mégis találkozunk, és olyankor annyira rossz nézni, ahogy szerelmetesen bámul a nagy szemeivel, meg a göndör szempilláival… Mindig bûntudatot kelt bennem…

  #254446 Hozzászólás

  Zoltán

  nicoleva

  Most csak azt nem értem, hogy ha rossz a nyálcsorgató sráccal találkozni, akkor miért találkozol vele? Kerüld el és kész.

  #254445 Hozzászólás

  nicoleva

  Most látom, hogy elírtam

  az elsõ srác akivel szakítottam: neki csorog a nyála utánam.

  #254444 Hozzászólás

  Lauder

  szakítás..jajj..:(

  1. mert úgy éreztem, már nem érdekel a dolog. Mert már nem volt olyan jó, mint az elsõ pár hétben. Mert vmi hirtelen kiábrándított. Mert jött vki más, aki felizgatta a fantáziámat és nem akartam kettõvel járni egyszerre.

  2. még nem történt :) De erre tulajdonképpen nem vagyok büszke, mert volt már olyan, hogy én mondtam ki a szakítást, pedig még akartam a dolgot, de tudtam, hogy õ nem. Ez a legszarabb.
  És persze olyan is volt, hogy megéreztem a véget, és gyorsan abbahagytam.

  3. jól csináltam. Punktum :( Azt hiszem, ez az ‘õszinteség mindenek elõtt’ mûködik nálam. És ez jó dolog.

  #254443 Hozzászólás

  nicoleva

  1. mert kihalt a szerelem, vagy úgy éreztem, hogy nem jól választottam.
  2. mert kihalt a szerelem.
  3. azzal az emberrel, aki mellet az elsõ komoly kapcsolatomat és egyben az elsõ nagy szerelmet éltem meg, mai napig nagyon jó a kapcsolatom. Vele úgy történt a szakítás, hogy egyszerûen elmaradtunk egymástól, kölcsönösen nem kerestük egymást.
  Második komolyabb barátom mai napig nem tudom, miért ment el. Egyszerûen megszüntek a telefonhívások, nem jött többé. Úgy érzem, hogy a vele tölött idõszakot elfecséreltem.
  Az elsõ srác, akivel én szakítottam (azért, mert rájöttem, hogy rossz választás volt) még most is szeret, és csorog utána a nyálam, bennem meg sajnálat és megvetés vegyül iránta. Rossz vele találkozni, mert nem tudom, hogy viselkedjek, nem tudom, mit mondjak.
  A második ember, akit elküldtem, olyan nõt akart csinálni belõlem, amilyen nem vagyok és sosem leszek. Bánom, hogy nem jött össze.
  A mostani kapcsolatomból pedig valószínüleg akkor fogok kilépni, mikor már nem fogom bírni a titok lelki terhét hordozni.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 20
Hozzászólás: Szakítás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.