Szakmunka Angliában?

Kezdőlap utazas.com Fórum Külföldi kétkezi munka Szakmunka Angliában?

 • Indította
  Témakör
 • #32242 Hozzászólás

  plaster

  Sziasztok! Tud valaki infot adni, milyen szakmunkák mennek kint? Engem kifejezetten az érdekel a gipszkartonozás mennyire elterjedt!? Dolgoztam kint 3 évet Németországban, viszont papírral nem tudom alátámasztani a tudásomat. Mennyire számít a papír? 3-4en mennénk ki (mint brigád), csak nem tudom mekkora rá az igény!?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #337826 Hozzászólás

  plaster

  Kösz

  a felvilágosítást Vinnie Jones. Nem feltétlen számlaképes cégként szeretnénk ott kint érvényesülni, mert papírok nélkül tisztában vagyok vele, hogy nem megy. Inkább bedolgozni cégeknek, (tehát nem alvállalkozóként)csak egyszerûen ebben a szakmában szeretnénk elhelyezkedni. Erre van esély? Referencia munkánk van.

  #337825 Hozzászólás

  Vinnie Jones

  Önmagában

  gipszkartonozni szerintem nem igen éri meg. A régi Viktoriánus házakban nincs rá szükség az új építésû irodai/bevásárló komplexumoknál meg valóban nagy brigád kell mindenféle engedéllyel, gépparkkal autóval etc.etc. + számlázási lehetõséggel!

  #337824 Hozzászólás

  plaster

  S.O.S

  Ne hagyjatok info nélkül légyszi! Az “öregrókák” csak tudnak valamit!?

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Szakmunka Angliában?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.