Szallas Becsben

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Szallas Becsben

 • Indította
  Témakör
 • #13964 Hozzászólás

  bence1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok! Dec. 23an erkezek Becsbe az esti orakban. valoszinuleg aznap mar nem jutok at Sopronba. Tud esetleg valaki valami olcso megoldast? Diakszallot, ilyesmit? Vagy a repuloteren lehet csovezni? Mennyibol uszok meg egy ejszakat Becsben? Gondolom nem lesz olcso. Koszi!

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #150926 Hozzászólás

  barca

  bencének

  örülök, hogy tudtam segíteni:)))

  #150925 Hozzászólás

  bence1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  koszi

  Koszi Barca! Ezzel tok sokat segitettel!!! Az abszurd viszont az, hogy en szinten diak szallon dolgozom, csak spanyolban. Es tok nem vagtam, hogy ez ugyanaz a halozat Ausztriaban is. :)

  #150924 Hozzászólás

  barca

  belvárosban

  http://www.jugendherberge.at…ez egy diákszálló Bécs központjában. Tavaly voltunk itt, kultúrált, és kb 12 Eur volt reggelivel egy éjszaka.

3 hozzászólás megtekintése - 1-3 / 3
Hozzászólás: Szallas Becsben
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.