Szállás Prágában

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Szállás Prágában

 • Indította
  Témakör
 • #7828 Hozzászólás

  Vica

  Üdvözlet Mindenkinek!
  Információt szeretnék kapni a Prágai Vegyi-Technológiai Egyetem Kollégiumáról. Valaki szált már meg ott ?
  Az internetes képek szép szobákat mutatnak. A valóságban is ilyen?

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #113568 Hozzászólás

  Szalki

  Rendszeresen …

  megyünk Prágába mikrobuszokkal Gyõrbõl és néha Budapestrõl hétvégékre csoportokkal. Az esetleges üres helyek ára oda-vissza 10.000,- Ft/fõ + Áfa. Indulás általában péntek hajnalban Gyõrbõl vagy Budapestrõl, majd visszaindulás vasárnap 14 h Prágából Gyõrbe illetve Budapestre. Info: 06-20/9771-916, vagy szal-ki2003.kft@freemail.hu Igény esetén olcsó és korrekt szállásban is tudunk segíteni.

  #113567 Hozzászólás

  Krisz

  Opatov hotel

  Az Opatov hotelt ismeri valaki?

  Krisz

  #113566 Hozzászólás

  Vica

  Kollégium

  Köszönet a válaszokért!
  Mivel nem voltam még Prágában,a kollégiumról az infót a netrõl vettem. A pontos név: Vysokoskolské koleje VSCHT Prága. Prága déli részén, a Chodov és Opatov metrómegálló között található.Közelében van a Ruze bevásárlóközpont és a Seberák nevû szabadstrand. Van kollégiumi és hotel szintû szobájuk is, állításuk szerint. A hotelszoba ára 240 CZK/fõ/éj. Lehet kérni félpanziót is 210 CZK/fõ/nap.
  Megerõsítést kérek, hogy pontosak-e az információim ?

  #113565 Hozzászólás

  Avar

  Én laktam ott másfél hónapig 2004-ben

  s azt mondhatom, h jó hely. Legalábbis, ha a ÈVUT Koleje Strahov komplexumára gondolsz. Amennyire tudom, csak nyáron lehet turistáknak is megszállni, amikor nincsen tanítás. Ha teheted, a 8as blokkba kérj szobát, az drágább, de teljesen felújított, s ott valóban 350 kè körül van egy éjszaka. Lehet, azóta mondjuk már több blokkot is feljújítottak, azt nemtom. Van pár egyetemi klub/kocsma is a campusban, konkrétan 4, vmint focipálya is, illetve mivel hegyen van, (kb olyan fekvése van, mint itthon a Gellérthegynek), ezért jobb a levegõje, mint a városnak. A stadion nem szép, de a hegyrõl messze el lehet látni, van rózsakert, obszervatórium, a Rohzledna a közelben, vmint egy sétányon át lehet ballagni a Hradèanyba. Három busz jár arra, mind bevisz frekventált helyekre vmint a Lanovka, a sikló, de gyalog sincs messze a folyópart. Kb. ennyi. Én szerettem ott lakni. Hja, s olcsó helynek számít.

  #113564 Hozzászólás

  Zoli

  korrekt

  Szia,

  ket eve szalltunk meg ott par ejszakara, teljesen korrektek, tisztak a szobak. Tudom ajanlani.
  jo utat,
  Zoli

  #113563 Hozzászólás

  Tycho Brache

  re: Vica

  Melyik pontosan a Vegyi-Technológiai Egyetem kollégiuma? Én a strahovi kollégiumban szálltam már meg tavaly nyáron. Elég leppattant hely, de 350 koronáért lényegesen jobbra számítani csak a külvárosokban lehet.
  Ha 1-2 éjszakára kell, és csak aludni akartok ott, akkor ki lehet bírni.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Szállás Prágában
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.