Szallas Rio-ban

 • Indította
  Témakör
 • #24672 Hozzászólás

  Máthé Zoltán

  Egy baratom februarban Rio-ba utazik. Van tippetek olcsobb szallasra, lehetoleg az Ipanema vagy a Copacabana kozeleben. YH tapasztalata volt valakinek?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #291490 Hozzászólás

  Kri

  copacabana

  Helló! Egy hónapja jöttem haza Rióból, egy elég jó kis szállodát találtam a Copacabana-tol egy sarokra, a part kb. egy perc a szállodától.A neve, Copacabana Sul Hotel. Van egy címem is:copasul.@spacenet.com.br

  #291489 Hozzászólás

  Zsolt

  cím

  Ha a barátod megjött, jol jönne nekünk is valamilyen jó cím, mert mi is a Carneval ideje alatt töltenénk egy két napot Rioban.

  Üdv Zsolt

  #291488 Hozzászólás

  MZ

  Koszi a tippet

  Koszonom a tippet, atadom. Az emlitett YH-t viszont konkretan ajanlottak, csak az emberemnek nem tudom az emiljet. Esetleg volt valaki arra szemelyesen? Jo kalandozast mindenkinek.

  #291487 Hozzászólás

  Kovács József

  Rio-i szallassal kapcsolatban

  Ha Rio-ban akarsz szallast nezni, akkor a kovetkezo site-ot javaslom :

  http://www.ipanema.com/hotel/home.htm#top

  Sajnos, ha februarban akar menni a baratod, akkor a karneval miatt kb. 11-17-ig negyszeres arat kell kifizetni a Carneval Pack-ert.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Szallas Rio-ban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.