Szallasarak Tuneziaban

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika Szallasarak Tuneziaban

 • Indította
  Témakör
 • #53208 Hozzászólás

  Vekker

  Tuneziaban kb. mennyibe kerulnek a tiszta, olcso sajat furdoszobas szallasok.

1 / 1 hozzászólás megtekintése
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #456861 Hozzászólás

  Bea

  Tunéziai Szállás árak

  Szia Vekker!
  Tunéziában, Monastírban tudok egy tiszta hotelt. Igaz két év alatt egy csillagot veszített, de elfogadható szintű. Hotel Emeraude a neve. 50 dínár volt a szállás 2 embernek egy éjszakára.
  Sousseban pedig a Habib Bourguiba utcában voltam 3 hotelban. Az árak ugyanannyi mindenhol. 50 dínár főszezonban, két embernek egy éjszaka, és most szeptember október 40 dínár. Takarítás minden nap van. A reggeli az nem mindegyikben van. Reggelinek általában péksüti, kis vaj, jam, főtt tojás, kávé, tej, kenyér, és valahol adnak juicet is. Ahol először voltunk ott nem volt tiszta az ágynemű, de kértünk másikat, de nem lehetett becsukni rendesen a fürdővécé ablakot, de a klíma nagyszerűen működött, volt tévé, és reggelit nem adtak. Ez a Hotel a Habibbourguiba utca elején van, de nem emlékszem a nevére, talán Hotel Bourguiba. Másnap odébbálltunk. A következő hotel a Claridge Hotel volt. Ez a hotel a nagy népszerű piac mellett van közvetlen. Rá is lehet látni a piacra az erkélyről. Itt is 50 dínár egy éjszaka két főnek. De ez a hotel sajnos sokkal rosszabb mint az előző volt. Nem valami tiszta, pedig minden nap takarítás van. Hangyák voltak a szobánkban. A klímát nem lehetett beállítani. Nagyon hideg volt. Ha kikapcsoltuk meleg volt. A tévé nem működött. És nagyon régi mármár nevetséges bútorok voltak benne. A vécétartály víztöltése nem állt meg. Nekünk kellett felmászni elzárni. A reggelinél csótány húzott el egy széken. A mi szobánk 3 ágyas volt, bent volt a wécé, és a zuhany. De a többi szobában nem volt wécé, csak zuhany. Ők a folyósó végén lévő közös wécébe jártak, ami a mi szobánk mellett volt. :) Nem sorolom tovább. Ez biztos nem tetszene sok embernek. De a tulaj nagyon rendes ember amúgy. Na továbbmentünk. Itt most megpróbálkoztunk egy kijjebb eső hotellel, ami szintén a Habib Bourguiba utcában van, csak feljebb egy mellékutcában. Ott csak 30 dínár volt egy éj két főnek. De amikor megláttuk, hogy mi van ott! Fejvesztve menekültünk. A párna olyan koszos volt, h a kutyámnak nem adnám oda. Ja és a szobából nyílt egy másik szoba. Amit ebből a szobából lehetett kinyitni. Na én benéztem. Ott már laktak, de nem voltak otthon. De szerintem a csövesek szebben élnek, mint ahogy az a szoba kinézett. Továbbálltunk gyorsan. Elérkeztünk a Hotel Nour Justina-ba. Na ez olyan hotel már ami kb. úgy néz ki, mint amit a turistáknak adnak az utazási irodák. A szoba jól nézett ki. A fürdő+ wécé hagy némi kívánnivalót, de amúgy tiszta. Klíma van, és a teraszról a tengert lehet látni. Nagyon klassz. Reggeli a hotel kávézójában, és mindez a központban, a nagypiactól kb. 5 perc séta. A tenger két lépés. 50 dínár itt is a szállás. Szóval ennél olcsóbbat nem lehet találni. Sajnos az olcsóbb az nagyon rossz. Ez most volt augusztusban. 1 tunéziai dínár 150 forint volt. 2 dínár 1 euro. Mindent összevetve, egyénileg nem nagyon éri meg kimenni, mert az utazási irodák sokkal olcsóbban adnak szállást, és még kaját is, plusz kivisznek repülővel :)

1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: Szallasarak Tuneziaban
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.