Szavazas kulfoldrol – elment az agyuk?

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Szavazas kulfoldrol – elment az agyuk?

 • Indította
  Témakör
 • #23083 Hozzászólás

  Istvan

  Tesom most irta otthonrol (Budapestrol, Londonba).

  Igy van? Ha igen, akkor hivek maradunk a pazarlashoz es egyeb marhasagainkhoz.

  Kepzeld 06/13-an szavazunk, hogy melyik partbol, ki legyen az EU kuldott, es a lenyeg, ha kulfoldon pl. Kamcsatkan is akar egy magyar ember szavzni, akkor 4 fo elrepul hozza, hogy letegye a voksat, igy mennek Kubaba is barhova ahol valaki jelzi szandekat. Nem normalis ennek az orszagnak vezetese, tobb millio forintba kerul.

16 hozzászólás megtekintése - 1-16 / 16
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #267313 Hozzászólás

  mioki

  nem vélemény volt

  hanem közbevetés. Amúgy igaz. És pl. az jön haza Pozsonyból, akinek fontos a választás. Vagyis ugyanaz, aki be is jelentkezett rá, hogy kint szeretne szavazni. És hogy miért lesz Pozsonyban is és nem csak Hongkongban? Igen egyszerû a válasz, csak gondolkodj: mi alapján mondhatnák azt, hogy a közelebbieknek nem biztosítják a lehetõséget? Szerintem te lennél az elsõ felháborodó, hogy a Janinak miért lehet Fokvárosban, neked pedig miért nem lehet mondjuk Párizsban…
  És kihangsúlyoznám, hogy nekem személy szerint nincs véleményem a témáról, legalábbis nem olyan amit szeretnék ezen a fórumon bárkivel is megvitatni. Csak beírtam egy tényt, hogy ezt se felejtsétek ki a vitából. A továbbiakban is tartom magam ehhez.

  #267312 Hozzászólás

  3xboyz

  déja vue

  Mioki,ne lépj ilyen határozottsággal annusy nyomdokába.Teljesen kizárt, hogy valaki azért szakitsa meg külföldi utazását, (mégha az EU-n belül tartózkodik is és mobilis)mert itthon EU-választás lesz.Pozsonyban akkor minek lesz szavazás a követségen,hiszen Bp. nagyon közel van.(Az EU-ban minden küldöttünk természetesen a magyar érdekeket képviseli.Azt hogy mi a magyar érdek, a pártjuk megmondja nekik,hogy könnyebb legyen.Ott is ugyanaz lesz mint itthon).Azoknak pedig, akik sokkal messzabb élnek, igy biztositva lett a szavazás lehetõsége? Mert Los Angelesbõl olyan könnyü a betegeknek felutazni Washingtonba?Nevetséges.Azt szokták a képünkbe vágni, hogy ez a demokrácia ára. Sztem ez a hülyeség ára.
  Amúgy nem a 300 millióval van baj, hanem hogy itt lett jól láthatõan tettenérve a felelótlenség.Ugyanilyen vállránditással tudnak kidobni 10-20-30 milliárdot is ,csak az nem látszik ennyire vegytisztán.

  #267311 Hozzászólás

  mioki

  csak egy közbevetés

  Nem elsõsorban az EU-ban tartozkodó és viszonylag könnyen hazautazható embereknek találták ki (azok eddig is megoldották, ha szavazni akartak), hanem a sokkal messzebb élõk, vagy valamilyen probláma miatt (pl. betegség vagy mittomén) hazajönni nem tudók számára…

  #267310 Hozzászólás

  regi szek

  gratulalok nekik!

  szavazasi hozzaferhetoseg? …hogyne!

  ez semmi mas mint a balfacan vezereink a megnagyobb balfacan polgari adobol ingyen utaznak a vilag nagyvarosaiba.

  ha meg tudtak ezt csinalni velunk, akkor megerdemlik!

  #267309 Hozzászólás

  3xboyz

  kaminskaya-nak

  Kaminskaya:szerintem éppenséggel nem várják el az emberek a kinti szavazás lehetõségét.Hiszen csak jó kétezren jelezték a szavazási hajlandóságukat, holott abban az idõpontban nyilván több tizezren lesznek a külföldi fõvárosokban v. környékükön.Gondold csak el:Berlin, London, Párizs,stb.A szavazásra történõ feliratkozottak és a ténylegesen megjelenõk száma között is lesz egy kis különbség.A rendkivüli költséget pedig nem azok okozzák akik szavaznak, hanem a regnáló, impotens ,tényleg csak a saját hasznára és hatalomban maradására figyelõ politikai elit.Érdekes és izgalmas polgári engedetlenségi mozgalom lenne néhány soron következõ szavazás bojkottálása, az országot felváltva vezetõ politikai pártok és prominenseinek szégyenére.Megszünne a legitimitásuk.És ettõl félnek is.Figyeljétek meg a kétségbeesett igyekezetüket, ahogy a választások közeledtével próbálnak rávenni bennünket a szavazáson való részvételre.

  #267308 Hozzászólás

  szavazó

  Már bocs

  Nekem azért számít, hogy az EU-ban ki képviseli az hazámat… s hogy ezzel hogyan alakítja az ország jövõjét. Ha õk ennyire bénán oldották meg, lelkük rajta.

  #267307 Hozzászólás

  Ahmet

  azért-miért

  KIfejtenéd, hogy hogyan lehet így csalni? Valamint azt is, hogy mióta van ez a külföldön szavazási rendszer?

  #267306 Hozzászólás

  nefi

  zessen

  senki adot mert erre megy el

  #267305 Hozzászólás

  kaminskaya

  szerintem

  az a durva, hogy ez a par ember elvarja ezt. Nem ertem, ilyen jogon, miert akarnak beleszolni Magyarorszag dolgaiba, amikor ilyen nagy koltseget okoznak – azaz cseppet sem nevezhetoek hazafinak ?

  #267304 Hozzászólás

  nem

  tamogatom

  mert sokba kerul…

  #267303 Hozzászólás

  trex

  3xboxz

  õszintén kia faxt érdekel, h a gazdag seggedel bangokbaleszel??hmm?
  te felvágos snob

  #267302 Hozzászólás

  3xboyz

  mennék

  Csak lassan. Elõre be kellett volna jelentkezni. Vége.

  #267301 Hozzászólás

  mennek

  mennek

  hogy kell bejelentkezni?eleg telefonalni vagy levelke is kell?
  koszi

  #267300 Hozzászólás

  szavazó

  Hehe

  Én bizony bejelentkeztem. Ha ennyire faszok, fizessenek a szavazatomért. Csak tudnám, melyik baromra adjam, s adjam-e egyáltalán…

  #267299 Hozzászólás

  3xboyz

  azért-miért

  Tárgyi tévedésben vagy.A kormánypártok a neten ill. a levélben történõ szavazást javasolták, az egyezség a pártok között viszont csak a fenti módon jött létre.Agyilag ennyire képesek, ez lett a szellemi termékük.Enyhén utálok minden pártot és képviselõiket.Ha azt hallom hogy el akarják törölni az örökösödési illetéket, már tudom hogy valamelyiküknek haldoklik a nagyanyja.És nem szégyellik magukat.
  Az már csak hab a tortán, hogy 06.13-án Bangkokban leszek, és gondoltam, hogy – szokásom ellenére, de- brahiból elmegyek szavazni a követségre.Hát ez nem megy.Elõre be kellett volna jelentkezni(arra gondolhattak, hogy reggel szavazok Bp-n, este meg BKK-ban?)

  #267298 Hozzászólás

  miért

  azért

  mert választáskor az MSZP kihasználta ezt a szavazatnövelõ lehetõséget hogy ez nehezen ellenõrizhetõ (csaltak)és most õk szeretnék ezt kizárni.

16 hozzászólás megtekintése - 1-16 / 16
Hozzászólás: Szavazas kulfoldrol – elment az agyuk?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.