szentmise Vikortért

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem szentmise Vikortért

 • Indította
  Témakör
 • #23379 Hozzászólás

  budapesti

  Csütörtökön polgári kezdeményezésre -mint a harmadéves joghallgató “komoly” jogászokat is több napos “gondokodásra késztetõ” javaslata, avagy a sejtek kialakulása- szentmise lesz az Orbán családért. Most ez mi: Te Deum (hálaadás Istennek, hogy vége ennek a kormányzásnak), vagy pedig Isten segítségének kérése, hogy megússza az elkövetkezõ, (ahogy hallom a híreket, korántsem) Happy End-es idõket?
  Hajrá Magyarország!

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 23
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #272665 Hozzászólás

  Monk

  Pappa

  Nem szabad leprimitívezni Jolynaar-t. Õ nem rossz indulatú, csak hisz. Teszi ezt fanatikus módon, és nem néz, se istent, se embert. Ha csak lehet, vérig sérti a másikat, mert azt hiszi, ezzel ki tudja harcolni az igazát. Neki még csak két oldal létezik a jó, vagy a rossz. Õ még gyerek. Elmúlik ez sajnos, 15-20 év, és másképp fogja már látni a világot. Most úgy gondolja, neki kell megváltani a világot, vagy képviselni a MIÉP és FIDESZ színeket. Ez majd el fog múlni, szépen, lassan. És mint már sokan mások, õ is be fogja látni egy napon, hogy kishalak vagyunk egy nagy óceánban.

  Ui.: Persze ha közben a nagy Ázsia, ránk nem robbantja, a bolygó másik oldalát.

  #272664 Hozzászólás

  nemecsek

  worrt

  Na mondj 1 értelmesebb elfoglaltságot! Mondjuk : van lopás én meg figyeljem a szankriszt szöcskék nemi életét?

  #272663 Hozzászólás

  Worrt

  Ez nevetséges!

  Nem teljesen mindegy melyik kormány van “hatalmon”? Nekünk, kis embereknek úgysem lesz jobb! Ahelyett, hogy ezeken a hülyeségeken vitatkoztok, találhatnátok magatoknak valami értelmesebb elfoglaltságot! Itt pont az a lényeg, hogy összeugrasszák a két ellenkezõ véleményen lévõ csapatot és mialatt ezzel vagyunk elfoglalva, nem figyelünk arra mi is történik itt valójában. Addig meg szétlopják a fél országot!

  #272662 Hozzászólás

  Pappa

  Jolynaar vagy inkabb Jomadar?

  Aha azt hiszem ertem, hogy csalasok sorozataval. Ez a megnyilvanulasod meg annyira primitiv amilyen te magad vagy. En azt olvasom lepten nyomon, hogy az igereteket mindenkeppen betartjak fuggetlenul, hogy ures az alamkassza.
  Udv: Pappa

  #272661 Hozzászólás

  budapesti

  ki nyert?

  Jolynaar, vigyázz, mit beszélsz!!!! “Az mszp nyerte meg” -hogy lehet ilyet mondani!!! A Viktor VILÁGOSAN megmondta, hogy a fidesz nyerte meg a választásokat! Ugye, te meg csak ott ugrabugráltál, hogy Vik-toj, Vik-toj, oszt csak lengetted a zászlót (közben mi pedig a jobb alsókarunkat lengettük nektek), és nem figyeltél a királyi szózatra! Te, ha ezt a sejtben megtudják, még a végén elkobozzák a kokárdádat is, aztán tök úgy fogsz kinézni, mint egy normális magyar polgár.
  Hajrá Magyarország!

  #272660 Hozzászólás

  Jolynaar

  Pappa

  Te hülye vagy, hogy ilyeneket kérdezel? Az mszp nyerte meg csalások sorozatával a mostani választásokat a fidesszel szemben! Ez egy demagóg baromság, hogy üres a kassza.Azzal fognak etetni amikor nem váltják be az igéreteiket, hogy az elõzõ kormány elszórta a pénzt és nincs mibõl. Közben már az õ zsebükben lesz a lé!

  #272659 Hozzászólás

  Pappa

  Jolynaar

  Figyu Jolynaar! Aruld mar el legyszives, hogy hogy gyozhetett az MSZP csalassal mikor Viktorkaek voltak hatalmon? Ezt azert te se gondolod komolyan. Amugymeg Viktorek rendesen kiuritettek az allamkasszat. Ehhez mit szolsz? Akkor ki is az igazi csalo?

  #272658 Hozzászólás

  looser

  Értem is!!!

  Baronesz, szerintem sokkal igazságosabb lenne, ha értem mondatnátok egy misét ott, Beverly Hillsben. Vagy akárhol. A Viktorért már úgyis mondtak, meg egyébként is rendben van a lelki üdve, nem? Ráadásul 4 gyönyörû gyerek, tehetséges feleség, bor, búza, békesség, minden együtt van, nem? Inkább mondassatok értem, jobban rámfér: az élhetetlen férjemért meg az egyik értelmi fogyatékos gyerekemért, amiatt ne, hogy az utóbbi években diplomák/nyelvtudás dacára kellemetlenül elszegényedtem (274 USD netto/hó, mert ugye tudjuk, hogy “könnyebb egy tevének átmenni egy tû fokán, mint egy gazdagnak bejutni a mennyek országába”.

  Ezt az álszent hülyeséget, ami itt folyik!

  #272657 Hozzászólás

  Baronesz

  budapesti

  Jaj,gyerekek!Annyira ostobak vagytok!
  A miset magankezdemenyezesre celebraljak!!!! Az egvilagon semmi koze nincs a politikahoz.
  Ha en holnap bemegyek,es itt, a Beverly Hillsi katolikus templomban befizetek egy misere a Orban csaladert,az teljesen rendben van? Vagy akkor is haborogtok majd?
  Az Orbanek nem is voltak ott a Bazilikaban es nem lesznek itt Beverly Hillsben sem.Az oket tisztelo,es szereto emberek lesznek ott,es imadkoznak a negy gyonyoru gyerekert, a tehetseges es nagyszeru felesegert,es a volt miniszterelnokert….ilyen egyszeru ez. God Bless Hungary!

  #272656 Hozzászólás

  budapesti

  béke lesz

  Jolynaarral abban egyetértek, hogy a fidesz eszméletlen módon csalt (mégse jött össze), meg abban is, hogy béke lesz és nem is kell hozzá 12 hónap. Ugyanis picikét megtelik az elõzetes, kicsikét kiderül néhány nagy disznóság és egybõl nyiladozni fognak a kábított agyak. Onnan fog ez megismerszeni, hogy akinek van ilyesmi, annak az nyiladozni fog, akinek pediglen nincs, az tovább is szenved itten.
  A Deutsch Tomi nõjét meg ne izélgessétek, arra megvan az aspiráns, különben a csajból is fõtisztviselõt csináltak pár hete, a havi 830.000 Ft-ért. Bazeg, hogy tudhat ez… Ne arra gondoltam, te! Köztisztviselõzni, azt.
  Hajrá Magyarok!

  #272655 Hozzászólás

  nemecsek

  jolly

  a fidesz itten csak dojcstominak hozott létre 1 minisztériumot, ahol nyugodtan dughatta a nõjét- óh minõ véletlen, éppen a titkárság vezetõjévé általa kinevezett valami kis cédát. Na persze ez magánügy-közpénzen… Vajh mit szólt hozzá a volt feleség?
  Na: isten, haza , család

  #272654 Hozzászólás

  Jolynaar

  Béke!

  Béke lesz, ezt az átmeneti pár hónapot (max 12) már igazán kibírjuk! Megbukik ez a csalások árán hatalomra került brigád hamarosan! A harcnak nincs vége, meg kell védenünk amit a fidesz létrehozott! Hajrá Magyarok!

  #272653 Hozzászólás

  petikee

  viktátor ez teccett :)

  de mikor fogják már fel, hogy vége van a harcnak? Vagy éppen ellenkezõleg? Polgárháborút akarnak, hogy mindenáron uralkodhassanak?
  És még õk beszélnek demokráciáról…

  #272652 Hozzászólás

  viktátor

  lajcsi!

  a szeretet és megbékélés programjával mi a helyzet, amit a polgári párt meghírdetett a kossuth téren? szóval ne morogj!
  a szent misét milyen apropóból tartják? feltételezem, hogy jól informált vagy ezügyben…
  üdvözöl egy bp-i lumpenpreoli ;-)

  p.s. a pokimonnak szóljanak majd, hogy a templomban ne nyammogjon a rágóján

  petikee: ezek kamikaze akcióhõsök, akik elvesztek az õserdõben és még nem szóltak le nekik, hogy vége a harcnak. gáz, ha bármelyik párt vagy politikai irányzatnak ilyen fanatikus hívei vannak…

  #272651 Hozzászólás

  petikee

  Ti nem unjátok…

  …még ezt az egész mocskolódós szarrágást? Miért nem lehet belenyugodni abba, hogy az egyik pártot leváltja egy másik. Ezelõtt is megtörtént, mégsem volt ekkora vitázás, megosztottság, széthúzás. És ez a (mostmár) elõzõ kormány hibája meglátásom szerint. Félreértés ne essék nem vagyok egyik párt elkötelezettje sem, csak próbálom objektíven nézni a dolgokat.
  Monk kollega hozzászólásával értek leginkább egyet. Mindegy, hogy melyik képmutató van odafent a bársonyszékben, az egyszerû emberrel nem sokat fog törõdni az biztos. Legyen az akár egy retorikai zseni, vagy egy mára milliomossá vált régi pártbizalmi.
  Hányinger ez az egész, fõleg, hogy még mindig megy ez a kommunistázás. Nem lehetne ezeken túllépni és a tényleges próblémákkal, gondokkal foglalkozni? Mert az van bõven szerintem…

  #272650 Hozzászólás

  nemecsek

  lajcsinak

  Ha valaki másképpen látja a dolgokat szerinted az már”elvtárs”? Csak erre vagy képes a Miép kipottyanása miatt? Ha szerinted én elvti vagyok, akkor te csak nemzeti lehetsz? Egyébként A te Székelyed Az ORBÁN_TORGYÁN kormány egyik illusztris képviselõje volt.( ugyanúgy mint Szabadi ) Gondolkodj el az említett páros második tagja mennyit hadovált össze-vissza az elmúlt években( még FTC elnök is volt hahahahaha) el is ért 0,7 %-ot. Szegény farmerek és biodízel :-(((( Persze viki ezt tudatosan hagyta – nem is emlegetik, csak fû alatt a kisgarázdákat. Ez is benne volt ám a pakliban!Na meg a Csurkád: (ex3/3) errõl is nagy ám a kuss. Én voltam egy választási gyûlésén- becsületesen elfogyasztott vagy 1 1/2 lityi bort, volt is ám mindenrõl lesújtó véleménye, mint néhány ezen az oldalon megszólalónak…

  #272649 Hozzászólás

  Monk

  Fijug

  Ez borzasztó.
  Mindegy melyik oldalon állunk, értünk még senkise mondott misét. (Legföljebb, ha beadjuk a kulcsot.):(

  #272648 Hozzászólás

  lagzilajcsi

  Hát…

  …csámcsogjatok csak, elvtársak ! Alapjában véve nem értem a “nemzetegyesítõ” hozzáállásotokat, továbbra is megy a mocskolódás. Nem gond. Ne felejtsétek, én mint csõcselék, moroghatok, de kovácselvtárs nektek egyértelmûen megmondta, hogy össze kell velünk békülnötök ! :-)
  Ám ha már úgyis hörögtök, valamit azért tessékszíves bizonyítani is jó ? Nem Székely úrra gondolok, õ nyilvánvalóan egy szarházi, de hát egyrészt nem FiDeSz-es, másrészt a túloldalon megtalálhatók a tükörképei is (pl. Boldvai elvtárs).
  Aztán meg mi a baj a szentmisével ? Részben nektek is szabad -mondjuk medgyessyelvtárs gondolat- és beszédkészsége érdekében tartani egyet-, másrészt meg akár be is tilthatjátok Magyarországon. Miért ne ? :-)
  .
  Nemecsek ! Ne felejtsd, jön még derûre ború ! Elõbb az elvtársak rúgnak majd rajtatok egy nagyot, aztán pedig… majd meglátjuk. ;-)

  #272647 Hozzászólás

  nemecsek

  lagzilajcsi

  Vége lett a felcsúti labdarúgó országlásának.Ma még mise, holnap semmise.

  #272646 Hozzászólás

  Foreign

  En meg emlekszem

  arra az idore, amikor feltunt a FIDESZ.Nem ertem hogy juthattak el idaig.Ez egy teljesen mas arculatu tarsasag,Mindenkit megbolondit a hatalom?A kezdeti idokbeli “FIDESZ”-es mentalitasba szerintem nem fer bele ez a mostani szentmise.Egyaltalan volt mar arra korabban pelda, hogy egy lekoszono ( levaltott) miniszterelnokert miset mondjanak?Es valoban: ez most egy ” hurra ” hangulat,vagy ossznepi sirato?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 23
Hozzászólás: szentmise Vikortért
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.