Szerbiai vonatok

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Szerbiai vonatok

 • Indította
  Témakör
 • #9229 Hozzászólás

  Szutyó

  Szegedrõl mennénk Podgoricába vonattal Szabadkai átszállással 12.-én. Szegeden is megvehetnénk a jegyeket retúrban, de lehet jobban jönnénk ki,ha csak Szabadkáig vennénk jegyet,és ott helyben a továbbit.

  Ismerõs valaki arrafele?Meg tudnátok mondani,hogy mennyibe kerül a jegy Szabadkától Podgoricáig retúrban,ha ott vesszük meg?

  Elõre is köszi:
  Szutyó

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #124978 Hozzászólás

  tudtuk

  Persze hogy

  Pl. a sima retúr is olyan olcsó, hogy aki menne Szegedre, jobb, ha vesz magának Szerbiába Horgos nevü faluba Szegeden át, nem Szegedre, oszt nem megy tovább Röszke felé.

  Budapest-Szeged-Horgos oda-vissza: 17.92 Euro azaz 4570 Ft
  Budapest-Szeged oda-vissza (Elvira szerint): minimum 2780 x 2 = 5560 Ft azaz 21.86 Euro ha személyvonattal mégy.

  Erre szondják hogy: “Dole Koka, Pizza – Zhivela Gibanica” :-)

  #124977 Hozzászólás

  Csaba

  Belgrád

  Igen, tudtuk. Bármelyik nemzetközi MÁVSTART pénztárban kapásból vágják, és a honlapjukon is rajta van. Szerintem nagyobb fáradság volt kinyomozni a szegedi átszállásos varziót, mint ezt megkérdezni.

  #124976 Hozzászólás

  zsu

  Bp-Belgrád

  Tudtátok,hogy Bp-Belgrád menettérti jegy csak 26 euro?
  Én hülye meg utaztam Bp- Szeged vonattal, utána meg Szeged-Szabadka-Belgrád busszal háromszor ennyiért :(

  #124975 Hozzászólás

  Gyuri_FT

  igen

  Csak sokkal drágább. Osztrákoknál a fekvöhely: 16.40 Euro, hálóhely: 32 Euro. A bolgároknál a hálóhely 11 Euro.

  #124974 Hozzászólás

  Csaba

  Szeged

  Ha lekési a bolgár hálókocsi este a Beograd nk. gyorsot Belgrádban, akkor még simán ott van az ÖBB háló és fekvõhelyes kocsija, nem?

  #124973 Hozzászólás

  Bence

  Szeged

  Mivel Szegedrõl megy Szabadkára és nem Budapesttõl, a lejövet elég trivi :)

  #124972 Hozzászólás

  Gyuri_FT

  megjegyzések

  Szabadkára való lejövet nem feltétlenül trivi, mert csak két közvetlen vonat van naponta. A nappali (Avala) igen sokszor késik (MÁV jóvoltából). Az éjszakai kicsit jobb, de lehetetlen idöben van Szabadkán.

  Ajánlom hogy az éjszakai vonattal menjetek Belgrádig, a jegy “Belgrád speciál” 6631 Forintba kerül oda-vissza Peströl – ami hadd ne mondjam, mennyivel olcsóbb mint ugyanaz a távolsag a belföldi tarifa alapján. Még némi késéssel is, de el lehet érni a nappali Belgrád-Bar vonatokat. Azért érdemes, mert a táj teljesen fantasztikus.

  Visszafelé MINDENKÉPPEN a nappali Belgrád-Budapest vonatot ajánlom, mert bolgár háló (11 Euro amúgy) nincs, mindig lekési az éjjeli vonatot és a többi alternatíva drágább.

  Minden Bar fele menö vonat zsúfolt, érdemes Belgrádban elsö osztályt kérni a nappali vonatra, Belgrádig a 6631 forintos jegy megfelel. Éjszakai vonaton a másodosztály rendben van – ha lesz kusett vagy háló. Az állapotokat ugye T3 háló = 10 Euro ár miatt “másodosztályharcnak” lehet nevezni.

  #124971 Hozzászólás

  dani12
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  crnagora vonat

  Vonatjegy+fekvõhely oda-vissza: 13.000,-Ft/fõ
  Gyerekeknek 12 éves korig 10.000,-Ft/fõ
  Gyerekeknek 4éves korig 3.000,-Ft/fõ

  Mért csak Podgoricáig mentek?, ha már átmentek Montenegróba mindenképp Barig vegyétek a jegyet Szabadkán, a fõvárosban semmi nincs, belváros nulla, és jó éttermek kocsmák sincsenek nagyon. Aztán Bartól Budva felé busszal, én sokkal jokkal jobban szeretem Ulcinj-t és környékét: olcsóbb, nagyon jó a tenger-van sziklás rész Ulcinjnál, a Veliko Plaza az albán határ felé viszont végig homokos. És kevés pezsgõbb hely van mint a Veliko Plaza vagy Ulcinji belváros éjszaka.

8 hozzászólás megtekintése - 1-8 / 8
Hozzászólás: Szerbiai vonatok
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.