Szereli bánat

Kezdőlap utazas.com Fórum Váróterem Szereli bánat

 • Indította
  Témakör
 • #22998 Hozzászólás

  Hy,tud adni vki vmi jó tanácsot szerelmi bánatra?????

16 hozzászólás megtekintése - 1-16 / 16
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #265258 Hozzászólás

  kutyaharapast szorivel

  Kefelj meg annyi not, amennyit csak tudsz. Nekem bejott.

  #265257 Hozzászólás

  omm

  szerelmi bánat?

  … bele kell halni. ennyi.

  #265256 Hozzászólás

  talán

  köszi,h így gondolod,de ez csak a Jéghegy csúcsa,ha mindent tudnál elképednél,de ez már egy másik történet. Addig,amig 2 különálló dolog az,amit kapok,és amit érdemelnék,addig káosz! azért kösz…

  #265255 Hozzászólás

  Ágnes9
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Egyszer csak lesz JOBB!

  Köszi elolvastam a “Rendes Lányt” és õszintén remélem azért nem ennyire gyászos a helyzet! Hirtelen nem is tudom sírjak vagy örüljek hogy fiaim vannak!….
  Minden esetre én drukkolok Neked, megérdemled hogy boldog légy!
  Ági

  #265254 Hozzászólás

  nemsemmi

  Hmm,az igazin már rég túl vagyok,õ már sohasem lesz az enyém,aki most volt,csak hasonló volt,de neki sem kellettem,aki most van annak sem hiszem,h sokáig. Vicc,érdemes ezért szeretni vkit?
  olyan sosincs,h 2 ember egyformán szereti egymást,az egyik mindig jobban szeret,még ha az gyakran nem is látszik,ja és mindig az sz*pik!!! neked sem lehet könnyü,veled sem túl kegyes a sors… ajánlom a figyelmedbe a “Rendes Lány(t)” topikomat,vhol a lista alján,ha még megvan…

  #265253 Hozzászólás

  Ágnes9
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Az idõ nem old meg semmit!

  Szia Pityu! Rossz hírem van!Én már 8 éve külön vagyok az “igazitól” ,azóta férjhez mentem és szültem 2 gyereket de a szerelem iránta azóta sem múlt el! Szóval azt tudom tanácsolni ha valóban õ a nagy Õ ne engedd el mert életed végéig bánni fogod!

  #265252 Hozzászólás

  margarit
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  spongyát rá

  Hiszen mások hibáján cinizálni és minden labdát azonnal lecsapni sem kevésbé prosztó dolog…

  margarit

  #265251 Hozzászólás

  Kedves Margarit!

  Itt szeretnék tõled bocsánatot kérni.Tök hüle vagyok,azt hittem,hogy egy hónappal odébb vagyunk.Azt se tudom ,hol áll a fejem.Mégegyszer bocs.
  ,,Elmondom” neked még,hogy nagyon szép a neved.

  #265250 Hozzászólás

  Gino
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szerelmi ¨banatra¨

  Sajnos van olyan, hogy evek alatt nem gyogyulnak be a sebek. Az sem mindegy, hogy miert szunt meg a kapcsolat. Meghalt a lany, vagy egyszeruen csak elcsabitottak, s ment!?
  Az elsore tenyleg csak az ido(hosszu ido)a megoldas. Vagy meg az sem!
  Amennyiben az utobbi, az egyetlen megoldas, azonnal meg aznap keress egy masikat, mindegy mennyi idore! Megnyugszol Vele, s ha osszhang van, semmi gond! Nincs osszhang? Sajnos Ot Neked kell kirugnod, fair, vagy nem fair!
  Ezutan megy minden a maga utjan!
  Aki elhagyott, azzal SOHA NE FOGLALKOZZ MEGEGYSZER!
  Ket idezetet mondanek, ha nem farasztalak vele.
  1,Szent Agoston(confessiones)IV.5.passzus
  ¨Tempore lenitum est vulnus meum¨ azaz, ¨Az ido minden sebet begyogyit!¨
  2,Ignotus mondta.
  ¨Gondolja meg minden megunt kedves
  es elhagyott barat, hogy senkinek a szivebe
  a lelkiismereten at visszajutni nem lehet!¨
  Ez legyen elotted es indulj be! A csaj fog Teged keresni kesobb, de azt se felejtsd el, hogy ketszer, vagy tobbszor felmelegitve csak a toltottkaposzta a finom!

  #265249 Hozzászólás

  margarit
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  köszi

  Tibor! Aki Pityu gondolatainak is olvasója vagy, nem csak topikjának:-) elgondolkodtam… vagyis bocs, elgondolkoztam! Nagyon! Nagyon elgondolkoztam! De csak míg meg nem néztem beírásának dátumát, ami éppen hogy csak egy hónapja volt… És mostmár igen! Én is látom! Hosszú… Nagyon hosszú idõ telt el azóta… Egy örökkévalóság… :-)

  margarit

  #265248 Hozzászólás

  Margarit!

  Szerintem már túl is van ennyi idõ elteltével a dolgon.Elgondolkoztatató,hogy nem nézed meg a dátumokat.

  #265247 Hozzászólás

  margarit
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  majd az idõ…

  Hát Pityu, én is utazáspárti vagyok, de ez csak ideig-óráig jó figyelemelterelés. Kiszakadni a mindennapokból jó, mert teljesen elterelõdik a figyelmed. De ezzel sem úszod meg azt, ami elkerülhetetlen. Úgyhogy igyál, és bõgj nyugodtan jó sokat (ja, a fiúk azt nem szokták, akkor helyette nem tom) Keseregj a srácokkal. De hagyd, hogy a fájdalom elhatalmasodjon rajtad, kitombolja magát, és lassan elmúljon. Ez rossz érzés, de csak így tudod igazán feldolgozni a dolgokat, mert ez a természetes menete. És mindeközben gondolkodj el azon, hogy mit tanultál a kapcsolatból. Mi az, amit elrontottál, és mi az, amit jól csináltál. De mindenképpen próbáld megtalálni azt, amire jó volt az a kapcsolat. Lehet, hogy per pillanat most még nem látod a fájdalomtól és a kiábrándultságtól, de valamivel több lettél. Jöjj rá, hogy mivel, és építsd be a személyiségfejlõdésedbe. Kitartás Pityu, túl leszel rajta! :-)

  #265246 Hozzászólás

  igazad lehet

  Jó gondolat,de sajnos nem vok abban a helyzetben,h ezt megtehessem a munkám miatt,meg talán a legrosszabb az egészbe,h egyedül kell döntenem ezután mindenröl,nem úgy mint eddig…

  #265245 Hozzászólás

  Hat nekem

  az jott be,amikor szakitottam,hogy elutaztam oda ahova a szivem mindig is huzott,ket hetre es amikor hazaertem,mar nem fajt a dolog.Egy kis utezas,nezelodes,ismerkedes tavoli vilagbol erkezokkel,mindig segit es kozben nincs idod a mult esemenyein ragodnod.

  #265244 Hozzászólás

  nem könnyü,ilyenkor jó vna egy kis memóriatörlés,h ne is emlékezzek semmire,de még aludni sem tudok rendesen,mert gondolkozok…

  #265243 Hozzászólás

  Ili
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  az idõ megoldja

  Szia Pityu!

  Tanács, gyógyszer nincs. Próbáld elfoglalni magad olyan dolgokkal ami leköt, még ha átmenetileg is. Addig sem gondolsz Rá és a bánatodra. Sajna csak addig mûködik, míg nem beszélsz vele, nem hallod a hangját, nem látod. De ez is pici gyógyír, kikapcsolódás. Sajna tapasztalat. Ez van. Fel a fejjel.
  Üdv Ili

16 hozzászólás megtekintése - 1-16 / 16
Hozzászólás: Szereli bánat
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.