Szicilia

 • Indította
  Témakör
 • #11717 Hozzászólás

  Josa
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!

  Júliusban megyünk Sziciliába FIP jegyel. Szeretném megkérdezni, hogy a komp is ingynes-e amivel a vonatot átviszik. Minden tanácsot, javaslatot nagyon szépen köszönöm.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #140528 Hozzászólás

  lala

  hol mész át?

  Villa san giovanni-Messina kozt a legrovidebb, kb 10-15 perc. Nagyon gyakran jar, kocsiknak nem tudom mennyi, gyalogoskent 1-2 euro volt tavaly ugyhogy nem lehet tul sok. egy forumon olvastam hogy 40 euro odavissza de mint minden, del-olaszo-ban valtozo aru (nincsenek fix arak)uzemelteto tarsasagtol stb. fuggo de nem kell hatalmas osszegre szamitani!! jo utat

  #140527 Hozzászólás

  anonymus

  komp

  Mennyit kell kb. várni a kompra, ha a legrosszabb esetet nézzük? És mennyiba kerül ez egy személykocsinak?

  #140526 Hozzászólás

  Péter

  FIP rejtély

  Szabadjegy vasutasoknak. De valójában már nem is annyira “szabad”!

  #140525 Hozzászólás

  Lala

  ingyenes

  ingyenes! ha a vonat ramegy a kompra. amugy en gyalogosan is mentem a komppal, San Giovanni es Messina kozott 2 euro ugyhogy nem egy nagy osszeg. mi az a FIP jegy?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Szicilia
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.