Szicilia Syracusa vagy Taorminai szállás

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Szicilia Syracusa vagy Taorminai szállás

 • Ennek a témakörnek tartalma 4 hozzászólás, 1 résztvevő. Utolsó frissítés:  Josa 8 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #9292 Hozzászólás

  Josa
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Sziasztok!
  Julius közepe-vége felé kellene olcsó szállás 4 fõre kb.5-7 napra. 25-30 euros ár sok, ennél jóval olcsóbbat szeretnék. Ha valakinek van tudomása megfizethetõ szállásról légyszives írjon!
  Köszönöm! Josa

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #125344 Hozzászólás

  Josa
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Szia Manócska!

  Hálás köszönet a segítségedért!!!!!!!!!!!!!!!

  Üdv: Josa

  #125343 Hozzászólás

  Manocska

  Sziciliai szallas

  Nezd meg az agriturismo -t keress ra google-n ezek kiado hazak, persze nem a varoskozpontban. Szerintem ez a legolcsobb 4 fore es meg fozni is tudsz, tehat a kajan is sporolsz, viszont kocsi kell. Hotelt szerintem nem fogsz talalni, de azert leirom, hatha segit, hotelscombined.com a legjobb oldal hotelt keresni. Osszehasonlitja az osszes hotelfoglalos oldal ajanlatat. En ket hete foglaltam, akkor volt szallodai szoba 28 euro/2fo-ert, hatha meg megvan. Ja es ne Taorminat ird be a keresobe es ne is Syracusat, mert ott irto draga a szallas, hanem catania-t, ugyis tobb kilometeres korzetben fogja kidobni a kereso a hoteleket. Sok szerencset!

  #125342 Hozzászólás

  Josa
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  szállás

  Szia!
  Természetesen a 25-30 euro 4 fõre még megfelelne! Én fejenként értettem, hogy ennyi nagyon sok. Nem szállodában gondolkodom. Inkább magánháznál kéne 1 szoba 4 fõre, de a kemping is tökéletes lenne!
  Köszönöm.

  #125341 Hozzászólás

  mary

  mármint

  úgy érted 25-30 euro 4 fõ részére sok vagy 1 fõre? Ha 4 fõre sok a 25-30 euro akkor felejtsd el Szicíliát meg egész Olaszországot. Sajnos ott ez a legolcsóbb kategória, mármint 4 fõre, de nem is vagyok benne biztos hogy van ilyen alacsony ár egyáltalán négy fõre.
  Ha egy fõre sok a 25-30 és mondjuk 10-15-öt szeretnél akkor lehet szerintem találni valamit talán, de az kemping lesz alighanem és nem szálloda.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Szicilia Syracusa vagy Taorminai szállás
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.