Sziciliai tengerparti bungalow jutanyos aron kiado

Kezdőlap utazas.com Fórum Bármi utazás Sziciliai tengerparti bungalow jutanyos aron kiado

 • Indította
  Témakör
 • #45564 Hozzászólás

  Edit40
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Karakterisztikus két szobás+nappalis bútorozott bungalow közvetlenül a vonzó ,történelmi halászfalu- Santa Flavia- homokos tengerpartján található. 18 kilométer távolságra Palermótól keletre. A külsõ-extra kerti konyha és kerti bútorok kitûnõ lehetõséget biztosítanak, hogy akár élvezzék a romantikus naplementét , vagy a reggelijüket a kertben közvetlenül a tengerparton fogyasszák el.
  Santa Flavia híres a Monte Catalfano hegyen található Soluntói -föniciai város maradványairól, amely idõszámításunk elõtti 4 századból maradt ránk továbbá a tradicionális porticelói halpiac különlegességeirõl.
  Fakultatív túráinkat a sziget fõbb nevezetességeirõl 4 különbözõ nyelven vezetjük
  -Info:
  http://www.sicilybudapestrentaflat.com
  sziciliaedit@hotmail.com

  Berleti dij:25-45/euro/fo

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Sziciliai tengerparti bungalow jutanyos aron kiado
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.