szingapuri dollár és érvényes metró bérlet kártya eladó

Kezdőlap utazas.com Fórum Úti holmi szingapuri dollár és érvényes metró bérlet kártya eladó

 • Indította
  Témakör
 • #47242 Hozzászólás

  Kiss Krisztina
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Nemreg erkeztem harom hetes szingapuri utrol.

  Maradt 182 szingapuri dollarom, amit odautazonak tovabbadnek jo arfolyamon. A 182 S$ kb. 147 USD-t ér. Szingapurban csak helyi S$-ral lehet fizetni.

  Továbbá egy 5 szingapuri dollarert vasarolt, kombinalt, a tomegkozlekedes legolcsobb modjahoz szukseges kartyat is, amit fel lehet tolteni (minimum 10 S$-ral alkalmankent). Metrora, buszra jo, ezzel a kartyaval kevesebbet szamit fel a rendszer, mint az 1 dollaros visszavalthato kartyaval. Azzal ugyanis minimum 1,50 S$ a legrovidebb ut is, plusz az 1 S$ kartyabetet, es az a kartya csak metron (MRT), buszokon nem alkalmazhato.

  Olcsobb a konkret idore vagy utvonalra vasarolhato berletnel is. Minden szingapurinak van ilyen.

  A kartyaert nem adjak vissza az 5 dollart, mert ez a kartya “vegtelen” hasznalatra alkalmas. Mar ket hetes ut eseten is megeri.

  Kerem, irjatok, aki Szingapurba utazik a kozeljovoben es erdekli.

  Kosz, Krisztina

1 / 1 hozzászólás megtekintése
1 / 1 hozzászólás megtekintése
Hozzászólás: szingapuri dollár és érvényes metró bérlet kártya eladó
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.