Színház az egész világ

Kezdőlap utazas.com Fórum Kultúra, művészet Színház az egész világ

 • Indította
  Témakör
 • #44527 Hozzászólás

  Boby1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Kiváncsi lennék,hogy jártok-e kint szabadidõtökben színházba,vagy netán dolgozik-e valaki külföldön valamelyik színházban?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #428646 Hozzászólás

  Boby1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Konkrétan

  nem tudom behatárolni,de mindenképp egy-egy színházi élmény. Pl.Ha filmszínészt láttatok színpadon játszani, esetleg magyar szerzõ darbját láttátok idegen nyelven, hát valami ilyesmire gondoltam,de bármilyen színházi élmény érdekelne.

  #428645 Hozzászólás

  konkrétan mi érdekel

  Boby

  Mi a kérdésed lényege? Én spec. utoljára egy latin-amerikaiakból álló táncos zenés fellépést láttam Bécsben. Nagyon tetszett és nagy sikerük is volt. Tehát járnak az emberek rendezvényekre és szinházba is, söt komolyzenei koncertekre is.

  #428644 Hozzászólás

  Eszti

  Szia!

  Hát, engem is elszomorít! Vártam, hogy ki mit ír…
  Én színmûvészetis vagyok:-) Sajnos nekem nincs tapasztalatom, de ha minden igaz, akkor Londonba megyek vmikor, és kizárt, hogy hazajöjjek anélkül, hogy megnézek egy musicalt!!!

  #428643 Hozzászólás

  Boby1
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  Senkit nem érdekel

  a színház?Jó tudom vannak máshol is fórumok,de én azt gondoltam,hogy kint is járnak az emberek színházba,és errõl írhattatok volna.Na mindegy!Sziasztok

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Színház az egész világ
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.