Szíria autóval

 • Indította
  Témakör
 • #45704 Hozzászólás

  Áprilisban mennénk bõvebben az útitárs/expedíció.Jótanácsokat
  szivesen fogadok Szír határátkelés témában.

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #436032 Hozzászólás

  Pere

  vízum

  Nekem 3 nap alatt megadták (ha jól tudom mindenki másnak is.)A határon nem tudsz szír vízumot venni,ellentétben a jordán vízummal.

  #436031 Hozzászólás

  információ kérés

  Kérlek segítsetek infókkal. Szeretnék információt kérni, hogy mennyibe kerül a szír vízum, lehet-e a török-szír határnál venni, ha nem hány héten belül intézik el itthon?

  Valamint tudna-e valaki egy jó autós útvonalat írni Magyarország-Isztambul- Szíria útvonalra, valamint a leglényegesebb, hogy a benzin kb. egy átlagos fogyasztást véve mennyibe jönne ki Szíriáig + az autópályadíjak Isztambulig.

  Azért volna fontos az infó, mert tervezzük, de az árakkal nem vagyunk tisztában és ha nem férne bele a költségvetésünkbe le kell fújni. Ábmár nagyon szeretnénk eljutni oda, autóval világot látni. + bármi jó tanácsnak örülnék!!

  Köszönöm,

  Mónika

  #436030 Hozzászólás

  szíria április

  útitárskeresõ/expedíció

  #436029 Hozzászólás

  Anatólia-Szíria-Libanon-Jordánia

  Sziasztok!

  Május 13.-án indulunk a fenti körre autóval, eddig 2-en vagyunk a feleségemmel (2×28). Tudunk szerinted valami módon kapcsolódni a tervetekhez?

  Üdv, Dani

  #436028 Hozzászólás

  bandur

  jó utat kívánok Nektek..

  Nem tartok veletek, de a fantáziámat nagyon izgatja az az út, amit itthonról gépkocsival bejártok. Ebben a térségben repülõvel voltunk, de kocsira nem is gondoltam..az útviszonyok, a határon a vizumlehetõségek, illetve maga a távolság érdekelne, csak érintõlegesen, ha kérhetlek…

  #436027 Hozzászólás

  niho

  Indulás 2 hét múlva!

  Február 10-i indulással mennénk autóval Törökországba, majd pedig tovább (Szíria, Libanon). Szíriában és Libanonban egy arab ismerõsöm fog minket kalauzolni. Az útvonal végig rugalmas, vagyis az európai részen a Balkánon arra megyünk amerre a többség akarja. Egy 5 személyes nagy kocsival lenne az út.

  Bárki jelentkezését szívesen fogadjuk nemtõl és kortól függetlenül.

  Kisebb szakaszokra is be lehet szállni Belgrád, Nis, Szófia, Plovdiv, Edirne, Isztanbul, Ankara, Konya, Adana, Aleppo, Tartus, Damaskus stb.

  A szállás az európai és a törökországi részen ingyenes, mivel barátoknál fogunk aludni mindenhol. Természetesen a jelntkezõk is alhatnak ezeken a tranzitszállásokon ingyensen.

  Az üzemanyagköltségbe természetesen mindenki arányosan száll bele. pl. 4 fõ esetén a maximális üzemanyagköltség a török-szír határig kb. 15.000 Ft/fõre jönne ki.

  A rövidebb szakaszokra természetesen jóval kevesebb lenne az egy fõre jutó üzemanyagköltség. A mostani útvolat már többször lejártam Szíriáig, ezért jól ismerem az utat.

  Elérhetõség: niho@citromail.hu

  #436026 Hozzászólás

  Any

  Ok,

  akkor ha lesz konkrétum, akkor jelentkezz. Üdv

  #436025 Hozzászólás

  Jó ötlet

  Pontos dátum még nincs,hiányzik még 2-3 utas,lehet hogy lessz 2 helyünk csak Szíriába.

  #436024 Hozzászólás

  Any

  Áprilisban pontosan mikor

  mennétek? Mi április 10-25 között leszünk ott. Már befoglaltam a repjegyeket is. Szívesen csatlakoznánk esetleg, mert mi ketten megyünk a barátnõmmel.
  Üdv: Any

9 hozzászólás megtekintése - 1-9 / 9
Hozzászólás: Szíria autóval
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.