Szíria és a Mohamed-karikaturak

Kezdőlap utazas.com Fórum Kultúra, művészet Szíria és a Mohamed-karikaturak

 • Indította
  Témakör
 • #44457 Hozzászólás

  Mi Magunkért

  Valakinek érdemes lenne beperelni a Magyar Hírlapot, illetve a Népszabadságot, amiért egyértelmúen provokációs céllal megjelentette ezeket a rajzokat. Közvetlen életveszélybe sodorva ezzel azokat, akik magyar létükre iszlám országokban élnek, illetve mint túristák ilyen országba készülnek. Esetleges gazdasági károkról nem is beszélve, hiszen több iszlám ország gazdasági boykottal fenyegette meg azokat, ahol ezek a rajzok megjelentek.
  A mohamedánok pedig remélem elõbb-utóbb felismerik, hogy ezek az elemek, akik provokálják õket, annyire magyarok, mint amennyire dánok, vagy franciák, vagy egyéb európai népek képviselõi.
  Egyetlen célja az egész akciónak, hogy olyan vitába vonják bele az európai népeket, amihez a valódi(!) európának semmi köze. Ezek az elemek nap-mint-nap meggyalázzák a keresztény vallást, ugyanúgy, vagy még súlyosabban, mint a mohamedánt.
  A különbség az, hogy a keresztények egyelõre(!) nem mennek a barrikádra és nem likvidálják azokat, akik ezt elkövetik.

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 51
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #425500 Hozzászólás

  m1lány

  Karikatúra

  Na, te is a kereskedelmi csatornákon nõttél fel!:-)

  #425499 Hozzászólás

  Waffen

  Karikaturanak

  akkor en is feladok egy kerdest.Melyik az a vallas amelyiknek kepviseloi mindenhova betornek ha kell eroszakkal es az onos erdekeiket eloterbehelyezve kifosztanak nepeket es kulturakat?Egyebkent lehet hogy nem csak egy iyen van.

  #425498 Hozzászólás

  Karikatura

  Miert pont most

  Miert is keszultek azok a karikaturak, es miert nem voltak ilyen karikaturak regebben ???
  Minden karikaturanak van valami hattere !
  New york, London, Spanyol, Oroszo, Egyptom, Jordania, Nigeria, Torokorszag, FranciaO , India , Izraelrol ne is beszeljunk….soroljam meg az elmult par ev robbantasait , nem birom nem eleg hozza a labujjam se…..mind artatlan emberek kegyetlen pusztitasa . Talan ezert keszultek a karikaturak mondvan ELEG volt a vilagnak betelt a pohar , vedd mar eszre magad heeeee !!!! Az utobbi idoben az a rengeteg biztonsagi ellenorzes vilagszerte, hat persze a Danok miatt van, hogy hogy nem jutott ez idaig az eszembe
  a fenyegeto Dan terror miatt nem ???? Vagy tevedtem ??? En hiszek abban hogy mindenhol vannak jok es rosszak legyen az barmilyen nep orszag vagy vallas, de ki kepes onmagat felrobbantani ???? Budha ? Kereszteny ? Zsido ? Atesita ? Hinu ? Bahai ? azt hiszem a valaszt mar kitalaltatok…………….es meg fel vannak haborodva !

  #425497 Hozzászólás

  Kedves

  Zrinyi

  Senki sincs meglepodve. Hozzaszoktunk ahhoz hogy az arab vilag igy reagal…

  #425496 Hozzászólás

  Zrinyi

  EU es szolasszabadsag alkalmazasa

  A legjobb, hogy az EU szolasszabadsagra, sajtoszabadsagra, stb. hivatkozva azt mondja, hogy OK a muzulman profeta serto abrazolasa.

  Kozben pedig az osztrakok lecsukjak azt a manust aki a naci bunoket nyilvanosan letagadja.

  En, szemely szerint, mindketto “velemeny-nyilvanitast” sertonek es durvanak tartom.

  De a legnagyobb durvasag az az, hogy teljesen mas szabalyokat alkalmaznak az egyikre es a masikra. Kozben pedig meglepodunk, hogy a Kozel-Kelet nehezen viseli a tortenteket.

  #425495 Hozzászólás

  aha

  Igen

  Engem is idegesít, hogy tele van vele minden, és nem tudom, hogy miért van tul.ez a nagy hûhó!
  (gondolom legális lapon nem nagyon van rajt…)

  #425494 Hozzászólás

  Gusztav

  Rajzot keresem

  Meg tudja valaki mondani a weboldal cimet ahol ez az eredeti karikatura lathato?

  #425493 Hozzászólás

  Waffen

  tiltakozok

  Nezem a hiradot es azon gondolkodtam hogy vajon a tiltakozok mindegyike latta a rajzokat?
  A dan ujsagnak igen nagy lehet a peldanyszama:)))

  #425492 Hozzászólás

  Toles

  re: Maria

  Itt vannak az Toles ujabb rajzai es nagyon talaloak:
  http://www.washingtonpost.com/wp-srv/opinions/cartoonsandvideos/toles_main.html

  #425491 Hozzászólás

  Ateista

  Már megjelentek a

  zsidó karikatúrák és semmilyen viszhangjuk nem volt…Senki nem tiltakozott…

  #425490 Hozzászólás

  Maria

  Toles Cartoon

  Tom Toles rajza sem volt eppen vicces, igaz nem is annak szanta, de megsem egettek le a a Veteranok Washignton Post epuletet.

  #425489 Hozzászólás

  Waffen

  bocsanat

  Az a gond hogy en csak azt hallom a hirekben hogy nem bocsanatot kernek hanem a sajtoszabadsagrol beszelnek.Erdekes modon akkor nincs sajtoszabadsag amikor a zsidokrol van szo.Akkor rogton mindenkinek bocsanatot kell kerni meg diplomaciai bonyodalmak stb.De most latom hogy a horvatok meg most raktak ki a cimlapra a fotokat.Bolcs dontes volt.Londonban meg tuntettk es eleg szepen eltettek a metromerenyloket meg a wtc elleni terroristakat.Es meg fenyegetoznek is.A foldon nem sok dolog van ami jobban megosztja az emberiseget mint vallas.Mindenki tudja hogy az arabokat csak a vallasukkal lehet igazan felbosszantani.Azok meg amilyen fanatikusok allandoan tuntetgetnek meg igen batran kulonbozo merenyleteket kovetnek el aminek semmi ertelme.Jokat mergelodtem a franciaorszagi esemenyeken is.Sok helyen eltem a vilagban es egy orszagban ahol eppen laktam volt egy tuntetes az iraki haboru ellen.A haboru elotti napokban volt es a kulonleges az volt a dologban hogy bevandorlo arabok tuntettek egy olyan orszagban amelyik az usa nak jelentos segitseget ad.Persze a tuntetes balheval vegzodott ami termeszetes ha arabokrol beszelunk.Lezatrak a varost es megbenult a forgalom.A kocsisorok kozott is ment a balhe.Egy ket arc az en automba is belerugott stb.Rendorok voltak a kozelben ami igy utolag azert jol jott.Nem vagyok egy kistermetu srac de ha kell kerulom az eroszakot.Kiszaltam es nehayn fickot arrebb loktem.Persze rogton lokdosodes meg igy meg ugy.Mondom nekik hogy mi a faszt tunetgettek itt egy olyan orszagban ami befogadott titeket?Ha nem tetszik a rendszer akkor menjetek vissza honan jottetek.Ha meg az arab testvereiteket akarjatok megvedeni akkor menjel irakba es fogjal fegyvert.Csak a sablonos valaszok erkeztek.Szoval halahogy az arabok ilyenek.Ugatnak ugatnak de sehol semmi.Szoval en igazandibol egyik fel oldalan se allok.Ebben a karikatura dologban viszont igazuk van meg ha kicsit tulzottnak is tartom a felhaborodasukat ha mindenfele szent haborura keszulnek.Ha meg az lesz akkor fel kell allni es nem ongyilkosmerenylok alltal kll megolni artatlanokat.De ismetlem en ismetelten provokaciot latok ebben az ugyben.Sikerult is nekik.Mar vrom az arab sajto milyen zsido karikaturakat fog kozzetenni.Kivancsi leszek akkor a zsidok milyen sajtoszabadsagrol fognak beszelni.

  #425488 Hozzászólás

  Mi Magunkért

  itt van a kutya elásva

  Peter Mandelson, az Európai Bizottság kereskedelemért felelõs tagja figyelmeztette szaúdi kollégáját…

  #425487 Hozzászólás

  gamaal

  uszítás

  szerintem uszítás nincs, legföljebb két civilizáció birkózik. én úgy képzelem el, mint két szomszéd öregúr vitatkozását, ahol mindkettõ a sajátját fújja, és az egyik rendre bepipul és letapossa a szomszédja fikuszait. az egyik a szabadakarat-demokrácia ideáljában élõ nyugati, a másik az egykori hatalmát követelõ, sivatagbaszorult (közel)keleti.
  a dán újságnak a jószomszédság érdekében bocsánatot kéne kérnie. ha csak ennyi kell, hogy ne égjen a nagykövetség…

  #425486 Hozzászólás

  Mi Magunkért

  Balázs, ismét egyetértek

  Ennek az egésznek annyi köze van a keresztényekhez, mint az ufóknak.

  #425485 Hozzászólás

  Balazs

  a Papa

  Ez igy van, csakhogy azt latni kell, hogy a mohamedanok ellen nem a katolikusok uszitanak. Meg akkor sem, ha egyesek ezt igy szeretnek lattatni.

  #425484 Hozzászólás

  Ahmet

  Karikatúra

  Véleményem szerint ott van a kutya elásva, hogy direkt, merõ provokációból újra leközölték most már Európa szinte minden lapjában.
  Megjelent egy helyen, felháborodtak rajta, erre nesze nektek még többet. Miért kell direkt hergelni a népet? Csak nem azért, hogy felgyújtsák a követségeket, okot szolgáltatva valamiféle retorzióra?
  Mellesleg nálunk is égettek már zászlót és hergelték a tömeget, míg le nem zárt egy hidat. Csak a téma más.
  Ami itt történt, az szándékos provikáció, és semmi más értelme nincs. Miért nem jelent még meg sehol olyan karikatúra, hogy a pápa AIDS-cel fertõzi az afrikai gyerekeket? Pont annyira lenne vicces, mint Mohamedet terroristának ábrázolni.

  #425483 Hozzászólás

  Waffen

  karikaturak

  Van egy olyan erzesem hogy emogott is a zsidok allnak.Ha rolouk megjelenne valami karikatura akkor rogton milyen nagy felhaborodas lenne.Ez ismet egy sima provokacio.Maskerdes az hogy az arabok is olyanok mint a seggem.Mindenre egybol ugranak raadasul mint a kisgyerekek.Zaszloegetessel biztosan mindent meglehet oldani.

  #425482 Hozzászólás

  Fazek

  Re settenkedõ

  Na amit itt leírtál, az nem igaz az iszlámra – szinte mindegyik iszlám országban a nem muszlimok szabadon gyakorolhatják a vallásukat, tisztelik és elfogadják õket. Egy iszlám hívõ bemehet egy katolikus templomba imátkozni, ha nincs mecset a közelben. A zsidókkal, Kopt keresztényekkel nagyon régóta békében éltek. Érdekes, hogy a török hódítás alatt is a meghódított területen szabad vallásgyakorlás volt.

  #425481 Hozzászólás

  A vallások

  jobbára már csak ilyenek.Majd mi megmondjuk mi az igazság.Higgyél,ne gondolkozz.Gondolkozni csak egy irányban üdvös,az ajtóhoz a kulcsot mi majd odaadjuk,nem kell életed végéig kétségek közt keresgélned.Megdumálunk,de ha nem tetszik ki is nyírhatunk.Ha esetleg mi patkolnánk el akkor sincs gond,mert már elmesélték,hogy odaát jobb lesz.Ott majd csak a mi fajtánkkal találkozhatunk,eleve nem lehet gond.A más vallásúak legjobb esetben is bénák (jelen esetben irtanivaló férgek)csak hatalmat akarnak szerezni mások felett,az ateisták meg végképp selejtek-meg kell téríteni,térdre kell kényszeríteni öket.Könyörtelenül,különben mi lesz a mi hatalmunkkal addig is amíg itt csövezünk ezen a sárgolyón?

20 hozzászólás megtekintése - 1-20 / 51
Hozzászólás: Szíria és a Mohamed-karikaturak
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.