szíria, Libanon…?

Kezdőlap utazas.com Fórum Útitárskereső szíria, Libanon…?

 • Indította
  Témakör
 • #34689 Hozzászólás

  chef

  február végén március elején szeretnék 10 napra kiszakadni az itthoni hajtásból, még a tervezgetés elején tartok. Szíria, Libanon…?

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #349951 Hozzászólás

  Ditke

  Halihó cirea

  Igen, olvastam több hozzászólásodat, miszerint Te is nagyon érdeklõdtél az oszág iránt (még az Anitáék szervezésénél) Természetesen SEMMI jónak nem vagyok elrontója… és egy közös sisázást vagy vmi hasonlót összehozhatunk valamikor…valahol… :)

  #349950 Hozzászólás

  cirea

  ditkének

  szevasz…mi eddig 6-an…március 9-tõl 20-ig tervezzük a szíriai kiruccanást…akár össze is futhatnánk…aleppoban vagy damban…:) Az októberi turnusban (Anita, jacek, rajmund, feri,pere)nem tudtam részt venni, de most már itt az ideje az indulásnak…:)

  #349949 Hozzászólás

  Ditke

  Mi megyünk :)

  Szia,
  Mi március 5-tõl 20-ig megyünk Szíriába (eddig) 4-en. Pontos útiterv (még) nincs. Ha gondolod csatlakozz/atok. ditke12@citromail.hu

  #349948 Hozzászólás

  Lonely Planet

  síelés?

  egy libanoni síelésben benne vagy???

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: szíria, Libanon…?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.