Szlovén autópálya díjak

Kezdőlap utazas.com Fórum Nyugat-Európa Szlovén autópálya díjak

 • Ennek a témakörnek tartalma 2 hozzászólás, 0 résztvevő. Utolsó frissítés:  TZoli 14 éve telt el.
 • Indította
  Témakör
 • #14835 Hozzászólás

  Gábor

  Segítséget szeretnék kérni hogy Szlovéniába mennyibe kerül az autópálya használat és hogy mindenhol kell e fizetni vagy nem.

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #155441 Hozzászólás

  TZoli

  amzs.si

  Nézd meg a http://www.amzs.si honlapot. És már csak szlovénul kell megtanulni. Ez az autóklub honlapja, és amikor én mentem ezt használtam. Minden rajta van, de most hogy néztem én nem tudtam megtalálni a pályadíjakat, csak az útjavításokat, pedig biztos hogy rajta van. (A térkép egyébként a fizetõ kapukkal bejött, csak az árat nem olvasta be, meg útvonaljavasló is bejön)

  #155440 Hozzászólás

  CrocodileMick

  Szlovénia

  Gábor!

  Szlovéniában szinte minden autópályán vannak helyek ahol fizetni kell. Ez helyenként kb. 2-5 EUR. Mi Spielfeldtöl, Mariboron és Ljublijana-n keresztül Postojna-ig kb. 5x fizettünk.

  Üdv, Mick

2 hozzászólás megtekintése - 1-2 / 2
Hozzászólás: Szlovén autópálya díjak
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.