Szlovénia vagy Horvátország?

Kezdőlap utazas.com Fórum Kelet-Európa Szlovénia vagy Horvátország?

 • Indította
  Témakör
 • #8856 Hozzászólás

  anubisz

  Nyáron mennénk néhány napra kocsival. Hol szebb a tengerpart, hol olcsóbbak az árak? Mivel nem akarunk elõre szállást foglalni, melyik országban lehetünk biztosak, hogy nem kell az autóban éjszakáznunk? Nagyon hálás lennék néhány jó tanácsért, ötletért. Elõre is köszi.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #121398 Hozzászólás

  skier

  Portoroz

  hmm, télleg szép, bár drága,a tengerpart meg teljesen kivan betonozva, ráadásul hálóval levan választva a strandrész, ami a KOperi kikötõ közelsége miatt van )cápákat bevonzzhatják a nagy hajók), van egy kisebb homokos partszakasza is a strandnak, ami fizetõs egyébiránt(az egész)

  #121397 Hozzászólás

  TZoli

  Portorozs

  Lehet hogy a rózsák városa csak egyedül van a szlovén tengerparton, de azért vetekszik az összes horvát tengerparti üdülõvel.

  #121396 Hozzászólás

  Lazacc

  Szállás

  Tudom ajánlani a dalmacija.net honlapot, itt lehet magánszállásokat találni, és a tulajjal alkudni.(utazási iroda felár elfelejtve:) De ha nincs elõre foglalt szállás, akkor sincs gáz, pl Omisban a piacom majd’ mindegyik standon ott volt a tábla: sobe+appartman. És még alkudni is lehet…..
  Amikor hazafelé megálltunk kétszer (leandert lopni), mindkétszer odavetõdött egy helybéli, és kitünõ appartmanokat ajánlott. Jó nyaralást kívánok:)

  #121395 Hozzászólás

  anubisz

  skier, julesblaidd

  Köszi a tanácsokat, azt hiszem valószínûleg Horvátországot
  fogjuk választani. Üdv.

  #121394 Hozzászólás

  julesblaidd

  Horvátország

  Szlovéniának alig van tengerpartja… pár km hosszú a partszakaszuk. Szóval ha tengerhez akartok menni, akkor csakis Horvátország.

  #121393 Hozzászólás

  skier

  Horvát

  tengerpart messzemenõen szebb, tagoltabb tele sok.sok szigettel, no persze nagyobb.
  szlovéniába inkább a hegyvidékre érdemes menni; raftig, kanonyoning, szikalmászás túrázás stb stb.

6 hozzászólás megtekintése - 1-6 / 6
Hozzászólás: Szlovénia vagy Horvátország?
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.