Szponzoralas erdekelne

Kezdőlap utazas.com Fórum Kivándorlás, kinti magyarok Szponzoralas erdekelne

 • Indította
  Témakör
 • #18975 Hozzászólás

  labrie

  Szevasztok.

  Itt vagyok az USA-ban mar tobb,mint 1 eve, persze a papirjaim lejartak es keresni akarok egy szponzort, ceget vagy maganszemelyt. A volt szobatarsam (amerikai) azt mondta,hogy O vallalna a szponzoralast de nem tudom, hogy ez maganszemely eseteben, hogy mukodik.
  Persze egy ugyvedet is keresek, aki bovebb felvilagositast ad de olyat amelyiknel az elso vizit ingyenes.De elotte szeretnem megkerdezni a Ti velemenyeteket ezzel kapcsolatban.

  Ha valaki atesett mar ezen a proceduran, irjon par sort.
  Elore is koszi mindenkinek:

  LaBrie

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #190810 Hozzászólás

  Mukkancs

  amnesztia

  vagy ahhoz hasonlo marad az eselyed… 2001-ben volt utoljara egy Life, akkor beadhattak illegalisok is az ugyuket egy hataridon belul, es bizonyos feltetelekkel.

  #190809 Hozzászólás

  akkor

  nincs

  esely

  #190808 Hozzászólás

  labrie

  Csak azt

  irjatok le, hogy van e esely igy is!
  Ha igen, az mar nekem eleg is.A tobbit bizzatok ram.Koszi!

  A hazassag meg nincs a lathataron :-( !

  #190807 Hozzászólás

  ez most

  rossz hir

  De ha a papirjaid mar lejartak, vagyis ugy erted, hogy illegalis vagy, akkor semmit nem adhatsz be. Egyetlen lehetoseged mar csak az amerikai allampolgarral valo hazassag maradt. Amit meg kerdezel, azt nem ertem, maganember szponzoral, mint micsoda? O lenne a munkaltatod? Ennek megvannak am a feltetelei, nem olyan egyszeru.

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: Szponzoralas erdekelne
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.