szudáni vízum

Kezdőlap utazas.com Fórum Afrika szudáni vízum

 • Indította
  Témakör
 • #3376 Hozzászólás

  Segítséget szeretnék! Júliusban Szudánba akarnánk menni, de meglehetõsen nehézkesnek tûnik a vízum megszerzése Bécsben (Hotel foglalás). Ha valaki tudja ennek az egyszerû módját kérném írja meg.
  Segítséget elõre is köszönöm!

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
 • Szerző
  Hozzászólás
 • #456909 Hozzászólás

  vandorboy.com

  sudan visa

  Ahogy én csináltam: tranzit vizumot kérj..
  az is 100 dollar, de semmi papir nem kell..s egy nap alatt kész..
  pld etiópiában, Addis, .. vagy kairóban csináltassad..
  vandorboy

  #81651 Hozzászólás

  érdeklõdõknek

  Sikerült két éjszakára szállást foglalnunk Port-Sudanban, a Samarmaz Hotelben. Ha három nappal az érkezés elõttig lemondod nem vesznek le semmit a kártyádról. (Vigyázni kell! Van csak Port-Sudani vízum is. Ez csak a város 30 km-es(?) körzetére vonatkozik. Mivel mi Egyiptomból megyünk és szóltunk ez ügyben a követségen, a vízum kiadásnál már ettõl nem kell tartanunk.) Szóval ezzel a foglalással kimentünk Bécsbe és leadtuk az útlevelünket. Azt mondták július 4-5-én jöjjünk érte onnantól 1 hónapig lesz érvényes.(?) (Ezt nem teljesen értem.)
  Szóval talán?

  #81650 Hozzászólás

  köszi

  Köszönöm a segítséget, de sajnos csak névleg intézi. Bementünk megkérdezni és azt mondták, hogy nem tudják megszerezni. Egyszer próbálták és akkor sem sikerült. Hát ennyi.
  Azért még egyszer köszi!
  Raszi

  #81649 Hozzászólás

  halmose
  Regisztrált – bejelentkezve üzenet küldhető

  vizum

  A Vista intéz sudáni vizumot tudtommal

4 hozzászólás megtekintése - 1-4 / 4
Hozzászólás: szudáni vízum
Info: Ne a hozzászólásokba írd az elérhetőséged, hiszen itt évek múlva is megmarad. Inkább regisztrálj egy percben és ott tüntesd fel. Azt egyszerűbb módosítani és törölni is. Csatolmányokhoz (JPEG, ZIP, DOC, PDF) be kell jelentkezni! Kerülendők a trágár szavak és értelmetlen vagy többszörös karakterek használata, mint pl. !!!! vagy ????. A hozzászóló magára nézve kötelező jelleggel elfogadja az ÁSZF összes pontját.
Hozzászólások lezárva.